連登巴膠悼甜橙老闆暨搭巴士瘋狂過隧道專區

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
53A<>68A/63X BBI
cut 234A浪翠至深井一帶班友會劈死你先,除非新52M深井後直上屯門公路
252P有234A/B出荃灣更加直接,做上繁除非有同地鐵做轉乘嘅話會冇咩吸引力

俾我嘅話會咁玩:
53 不經青山公路 荃景圍天橋下個站胡陳金枝中學
53A 青山公路各停 唔入屯門 三聖之後就係藍地
兩條聯合班次20-30分鐘

或者

53 cut到屯轉-元朗站,橫掂佢都係想同輕鐵單打獨鬥
52x夠曬慢唔爭在加埋個屯門-深井雙向分段
234A拉去大欖涌,補返青龍頭段冇得去荃灣個問題
呢部雙坦克好野黎架
係個偈油燈成日著
FF 53重組

234A 上繁
0700-0900 15@

52M 屯門公路轉車站 <> 祖堯
祖堯方向 0700-1000 10@ | 1000-1900 15@
轉車站方向 0700-1000 15@ | 1400-2100 10@

53A 元朗 至 廈村(循環線)
0700-0830 30@ | 1630-1800 30@

252P 掃管笏 > 青衣站
0700-1030 15@

想問下以上時段用車安排係點?
cut 234A浪翠至深井一帶班友會劈死你先,除非新52M深井後直上屯門公路
252P有234A/B出荃灣更加直接,做上繁除非有同地鐵做轉乘嘅話會冇咩吸引力

俾我嘅話會咁玩:
53 不經青山公路 荃景圍天橋下個站胡陳金枝中學
53A 青山公路各停 唔入屯門 三聖之後就係藍地
兩條聯合班次20-30分鐘

或者

53 cut到屯轉-元朗站,橫掂佢都係想同輕鐵單打獨鬥
52x夠曬慢唔爭在加埋個屯門-深井雙向分段
234A拉去大欖涌,補返青龍頭段冇得去荃灣個問題

眼盲自隊
252P掃管笏出到深井直上汀九橋嘅話應該有得做
甚至如果玩下新意思青衣西北交匯處掉頭行北岸公路直達青衣站嘅話可能更加受歡迎
用網頁版算, 雖然load得耐少少, 但冇廣告阻住哂

不過話唔定遲啲連網頁版都加廣告
用adblock無眼睇
屌你老味啱先喺九龍嗰邊西隧口見到架 W1
載空氣出隧道
可以考慮搭89D係碧海樓落,原站轉91/91M/92,或行出去太子道彩虹邨站轉29M

回程就係消防局搭翻29M係紅萼樓原站轉89D
W1只能夠賴運吉,無得賴人
邊條柒頭諗定線炒撚咗佢啦
屯轉至洪水橋果段青公真係多謝曬你啊
無端端抽走咗條線又冇補償
知唔知每日最尾出九龍果兩班車都係53嚟㗎
甚麼52X 61M 一早冇車啦
爛橙日日都喺106九巴時段搵吉車喺紅隧口搶客
搞到兩邊都吉車遊街
iOS 用家無份
仲要西隧口都唔停
傷多兩錢重
有車,真係唔上??
灣仔大丸~大埔~上水長途王
$16/17/18 荃灣福來村 表示多謝曬
即係又要迫人轉車/$16/$17/$18啫

多謝國家多謝黨
屯門又比元朗打劫12.8
Seed?
52X/60X清空
968加到27部
68X加5部
259D 12.8過哂比258D
SP8754@290 LP6全廣
話時話 部MCV B8L依家咩情況
5208@694
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞