IT界討論區(45)龍力蓮:你睇下你似咩?成個毒男咁!臭架你!

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
一入就高級咩 個個都經歷過做細
識寫program就請
7年IT9
你肯做,好多工可以做

只要係IT related都可以
如果唔係就唔好哂時間,你畢業水泡都爆左
lang唔係最緊要,內功先係
返2放6
係我就唔走
10-12炒股唔好
1個月番10日 先80個鐘
80個鐘 25k
港豬一個月番成百幾粒鐘,仲未計OT, 先得15,6k
https://hk.jobsdb.com/hk/en/job/programmer-senior-programmer-100003006519653

https://hk.jobsdb.com/hk/en/job/programmer-100003006565300

有學過兩年Programming, 如果又係fg/grad左幾年內, 可以留意下搵工網D工既字眼

好似上面兩份咁, 第一份提到只要係programming-related degree bg就ok, 而且講明唔介意係Fresh graduate冇經驗; 第二份又係講明Fresh Graduate will be considered

加油
八九年 <= 30 K
連埋bonus ?
定係底薪 ?
好頹 IT desktop support 工
我貌似中左伏
我frd 考到,都唔做,依家係senior BA
間醫院掛名p,實際做tester, hea, 0 ot.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞