[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(24) 1001請開post

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
未有咁快
要100%出席率深信9成人死晒 包括爆4嗰啲
exam period嗰陣搞 好快過deadline 要襯早
sem頭轉嗰隻應該係轉course唔係轉科
上年sem1考完試即刻轉咗
建議要轉sem1就好轉
讀咗成年先轉 gpa又重新計過 讀過嘅course又同其他同科嘅同學仔出入又大咗 pick up都難啲
有form 仲要收幾舊水
會tran cre但係唔tran grade
所以sem2讀落去 只係讀嘅course同junior入嘅會有少少唔同 (例如我依家year2 sem1要補返year1必修嘅course)
有一份佔10%既assignment C+左

升大學無望la
...
Online response 1: 86
Online response 2: 85
Term paper: 95
Group Project咁多班入面最好果個group
Grade:A+
好L失敗,好想就咁跳樓死左去算的
我想問,現家讀緊HD year1,但好後悔讀咗呢科,現家想轉科,有冇人知個程序係點?
Car?
IAE
重有無機會接觸到A range ar
iae都C+
因為一隻字「behaviourism」, Agnes話太general,所以比左C+我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞