[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(24) 1001請開post

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
係咪女人?
你繼續嗡 我有男朋友 笑埋你on9
有咁多時間玩暗諷不如去摺拉把
答埋你我9字頭 唔係最高 班有幾個高過我
再講都係IA1啫 後面仲有好多佔分重既
擔心咁多不如依家就開始做之後個presentation仲好啦
有男朋友好威
名校係勁嘅
7年前都係太空人個個
究竟話自己有男朋友除左show off之外對段論述有咩幫助
唔通有男朋友就代表自己成熟啲高人一等
想知佢男朋友點睇佢
笑撚死名校仔真係特別唔同
名校仔點解要咁委屈你讀牙蘇
喊咗
笑4
一份assignment 九十幾就咁囂
比佢攞埋A真係唔洗玩
我都冇串人就下下俾人binc
講左失言都照jer住哂 成班男人小氣到咁?
你有男朋友點敢jer住你
唔係 而係佢睇完你地comment發覺淨係得binc 算係咩討論話on9咁
我都冇話自己係個好成熟既人 但至少我唔會jer住哂人
都潛左排say哂sorry啦 問小小野上下水 一問又bin 都唔知得罪你地d咩 痴線
人係要成長嫁 咩名唔名校我係呢到相處左一排已經冇咁諗啦 你地仲係要講 有冇俾個機會呀
你地係都要jer住我 我上水冇屌人呀 我上水參與討論問野就俾人屌 點跟呀大佬
你地幾個username係keep住nonstop mon住bin我 想我點究竟?
我係咪真係得罪你地?
我真係唔好意思 我之前有失言但係冇心嫁 點先肯放過我???

點解要bin佢c
串過馬lun
因為我第一日返學唔習慣 見到好多mk同學 上嚟失言吐苦水話好唔鍾意
利申埋以前係讀名校
之後都哂冧潛水 有野問先上水or見到搭到嗲既topic就講兩句
但係下下就俾人binc
仲有我講果班mk同學 依定有d已經做左frd
知道其實佢地只係outlook mk 內心係好好人 已經冇咩芥蒂
我串???你係咪搞錯d咩
我再講多次我真係有失言的話 我為此道歉
我真人唔串tho 係俾人串開果type人
收皮啦名校傻閪
扮曬可憐咁
而家你有男朋友係咪好威啊?
一份Assignment 九十幾分打曬飛機咁
太空大撚把名校仔啦 真係高人一等咩
出gpa最串人啦
入得太空大家都係咁高咁大咋
QA mid term 似打柴
不知用P或用C
塗完之後又再擦
不知答案心已懸
直接記nPr = nCr x r!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞