[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(24) 1001請開post

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
原來IAE都有assignment㗎
有冇題目可以睇下?
plagiarism
Assignment 2?巴打邊個教?
盲嘅都識上網
做term paper/group project之前要睇哂ppt抽起有用嘅concept先,然後睇哂有關嘅reading,明個concept點用之後打outline俾lecturer睇下收comment再改
Group Project自己作題目做得好嘅話可以好高分,同埋present俾多D創意落去,令到個present唔好悶得黎又有內容
呢個真
想問IAE 的Martin 手唔手緊?
係唔係killer?
交左assignment 而家好驚
同埋自己作題目嘅話可以留意下身邊嘅大環境有D咩上堂冇講過嘅文化現象,再用syllabus入面嘅concept去解釋個現象,做得到嘅話比較大機會A+
我果陣又係成組人都讀science,所以份outline要寫得詳細D,寫個project outline果陣標明個concept來自邊張lecture slide/邊份reading
Sor,睇漏 自膠
想問IAE anne 手唔手緊?
佢好似成日走堂
咁佢比分方面?
咁快知自己F
發生咩事
俾個C-你
ucel 考試點考
係咪溫ppt就得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞