[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(24) 1001請開post

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
原來phy第一份mid term 14分果條題目 啲block個mass係有數值
我完全睇唔倒 成題都係字母
有冇人iae俾alex教
佢係咪淨係俾F
我係 聽講就好多人F。
但我就覺得無死錯人,睇落認真嗰啲都好似唔差,只係難靚龜
你咩grade
暫時靜係知assignment 2。都叫有個b
wtf
我識人全班攞f
佢哋想集體report佢
係咪班人太廢喳
我覺得佢教學認真啫,我見佢真係逐個逐個評分準測睇。近排個discussion,又係全部人要返齊晒,但其他班只係要考先返(部分),揸到正一正黎做。不過讀asso就係求分,佢呢份認真就唔係咁啱用
有咩可能廢到咁
似killer多啲
聽grpmate講佢已經去到吹毛求疵嘅程度
真心冇問題咩
呢層就唔清楚喇
但眼見其他班個個都輕鬆A 係有啲唔抵
怪自己無足做功課揀左個killer啦
如果係report就加油
等成班Alex既受害者齊齊得益
順便幫手問點port
email 邊個好
10號先iae oral係咪on9
唔洗温final咩
唔係隨堂進行?
本身有得揀下禮拜5但有班臭雞係咁話禮拜一啦禮拜一啦個lecturer又buy
有冇人知iic 個quiz會點考,呢科堂上根本無學過野,咁都有得quiz
我上個sem都係alex教(eap),佢俾我嘅grade都係B+/A,但final grade唔知點拉到上A+
唔好痴線
3份野既比重都唔同
第一份0% 第二份10%
所以第三份先係最重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞