[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(24) 1001請開post

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
phy多吾多九成爆分?
chem同CMII個midterm都係送分 個a range應該要9成
我考得麻麻 頂儘6成幾7成 甘既分去問a range幾多
14分果題真係
巴打你讀咩 點解又Phy又Chem又CM咁
asc有4個major 我讀 chem 同phy 而讀phy要讀埋CMI
吓係架咩?我以為只係要其中2個major就得 因為我本身讀PHY+CM 見一直都冇話要讀其他 sem2都係phy+cm2
你係Qa丫?
phy chem bio QA
果個係CM呀 QA先係類似普通數學咁
我5個人都搞唔掂 又要做deadline fighter
你唔系讀science? CM起science唔系majir
major
ching係咪有語癌
想問有冇俾Mark教Eap2嘅人。。
不嬲research report字數都唔計cover page, references, appendix...
然後今日上堂佢話3500字包曬所有嘢
竟然係咪真。。。
我有fd上年佢教都唔計references嗰啲字

應該話一直以來references都唔計字㗎啦唔係咩
大家點睇IIC li 科
大家點睇IIC li 科

智障戇撚鳩
多人用咪慢
通常係開唔成basic phy,而又無phy chem bio background先有得讀少個major,由其他垃圾common courses代替,例如introduction to multimedia

phy major係同時讀cm同phy
stat major係同時讀cm同qa

所以樓上應該係cm+qa+phy

btw勿相認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞