[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(24) 1001請開post

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
真係好想知403 study room 班玩camp soc 人肯靜未
尤其是係帶黑色口罩個位男同學
利申:毒撚唔敢行過去收佢地皮
星期一派tips 星期五就考 幾十版書全部都要背咁制 同dse有咩分別
鳩唔撚搭八 我話佢難度同dse差唔多 又遲派範圍同tips 成班dse失敗者點讀咋嘛
我有fd 上年都上轉,結果過咗deadline 所以轉唔到
但最後佢又好彩好到degree offer
收*
IAE唔知要溫d咩
有冇高人指條路
engine轉nursing? 真係得㗎?😱DSE 冇CHem bio都OK?😱
score有無得睇幾時midterm exam?
我個frd話見到有人今日用張access card想入智華
想提提大家 張card淨係俾你入online libra/libra搵sources嫁咋
出左卡啦?
平時上堂notes啲vocable喺咪要背?
Space gpa滿分係幾多 定每個programme 唔一樣?
利申:nursing
Sem gpa 最高4.3
但cgpa 只係會show到4.0
印象中係後者 冇爆過4唔肯定
要召喚你出嚟 寫咗個reflective paper未
完全冇頭緒
玩咗陣個cleverbot淨係諗到chatbot好弱智
同問
Space gpa滿分係幾多 定每個programme 唔一樣?
利申:nursing
Sem gpa 最高4.3
但cgpa 只係會show到4.0

報non jupas嗰到要填gpa out of 滿分
咁應該填4好定4.3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞