波仔 Ricko 性騷擾女youtuber/藝人事件 [youtube界2大狗公]

987 回覆
4647 Like 129 Dislike
鳩up又冇料嘅都可出到名
到底果班觀眾係咪食開屎
大j笑波子至小都有主題係打機之類呀,點柒都有個某d觀眾睇嘅理由
依兩件真係
呢件好鐘意吹自己分享外國讀書經歷
正想講
人類總要犯同樣嘅錯誤
邊撚個垃圾?
有乜撚嘢觀眾就有乜撚嘢人出嚟做馬騮屎忽戲,

從來無求唔會有供。

證明香港00後係要用屎嚟養大,我隻狗見到呢兩個根本係柒過中咗幅射嘅柒頭被稱為靚仔,
黃膽水都嘔撚埋出嚟,好撚柒慘。
個髮型係咪00後先鍾意
覺得波仔前女友好慘
波仔疑似用想專心喺拍片嘅理由同佢分手
轉個三分波又間接講咗同前女友有搞過
個女仔已經好傷心 仲要唱比人聽
好笑還好笑 夠膽講都唔係咁擺人上台啦
不如真係比啲時間轉研下自己啲拍片技巧先
依家興呢d look
一係就allback

香港d髮型真係笑撚死
最好笑係件波仔話條片想測試個底線

根本就係借班女去呃like做話題
然後一句話想試下唔同嘅題材就想抽身?
唔係樣樣嘢都可以攞嚟玩
玩大咗仲唔承認

有人比喻好岩,如果人地拍片搵佢老母家姐講做sp邊個好砌啲佢地會唔會開心接受先?你要玩得呢個話題就唔好戴頭盔彈出彈入,得一想二
Ricko條狗公總敢拍YouTube
佢地連基本尊重都冇 其實都幾教壞人 不過依家咪達到目的囉 出晒名啊
呢單真係最仆街
邊度會有女仔想比人知幾時比人破處
仲要比條咁柒既仔屌過
依家全世界知哂,個女仔又可能怕fd私下笑佢,諗下都覺得好難頂
條女隨時有陰影到唔敢搵男友,覺得自己好污糟
幾多道歉/del片都挽救唔返
波仔呢條撚樣唔該仆街死
好撚想狙擊到佢收皮
想比佢屌
Sorry 請問一下佢邊條片有提到唱前度?
我想去睇下
係咪日本環球影城個條?
兩件垃圾以為自己好搞笑
計我話搵呢兩條友家姐/老母做SP最正
一人一個舉報佢地個channel 收佢皮
Quick Asso 依家仲要無得撈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞