波仔 Ricko 性騷擾女youtuber/藝人事件 [youtube界2大狗公]

987 回覆
4647 Like 129 Dislike
一定要係男人先可以有男權主義思想?
冇咁撚得閒逐個起底呀,求其搵個男人都好大機會有J過女明星啦,咁大個人
我要你老母同你老婆做我sp 一至五玩你老婆 六日玩你老母
老婆就冇喇,老母就喺我隔離,五十路啱嘅你咪上囉
咁你就收嗲啦 得個吹字
好想知如果佢今次收咗皮會唔會變過街老鼠仲咁有自信
點解唔放埋波仔家姐同佢地老母入去揀
不過佢地有冇諗過佢地嫌棄既catgirl果啲其實係睇唔上佢兩件做SP嫁
好想join呀
如果得罪既唔好意思
唔好咁小學雞啦
唔夠人拗就吹
幫波仔吹啦
吹呀?
唔好再出現係YouTube ig啦 一陣拍返片個女仔睇到咪又即係傷害緊佢
兩個睇個樣就知係狗公
我幾時有唔俾你講?你鐘意講咪講囉,我屌緊你「勇於講出自己想法」呢啲歪理炸。 咩叫「唔係真係做」姐?佢而家係公然冒犯人地,再加上之前啲 comments 都話我地知佢喺條片出街後先問人地可唔可出人地名架。 屌得你邊忽唔啱?
呢條友真係經典 由頭柒到落尾 仲講d女仔未出聲 連登就咬住人 兩條狗公先斬後奏 硬食咋 仲可以出咩聲 你估啲女仔想架?
推到兩個都摺埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞