波仔 Ricko 性騷擾女youtuber/藝人事件 [youtube界2大狗公]

987 回覆
4647 Like 129 Dislike
佢被邀請做評判
Ricko有眾多呃蝦條同氹人做sp 嘅經驗
所以波乜柒搵佢一齊拍
以正視聽 話比大家知sp需要嘅條件
同教下時下年輕人 點樣搵sp嘅目標
好讓各位小妹妹 自認有料先好痴埋嚟
無謂浪費ricko 哥呃蝦條嘅時間
利申:無睇條片
見到連登仔瘋狂搬龍門真係好搞笑
自己平時做開嘅野其他人係youtube做就屌鳩人低俗 垃圾
係咪覺得自己係網上面唔洗出名唔洗出樣咁話人臭雞就會清高啲
仲問人識唔識顧人感受 真係笑撚死人

利申 睇都冇睇過佢兩條油啲片 純粹入到黎見到成堆連登仔係到搬龍門真係好搞笑
邊個黎
你又唔好一竹篙打一船人
我就無你睇開既果班 咁話過人

就正如youtube都唔係個個都咁on9一樣

不過如果你覺得佢哋係冇問題嘅話
我反而會覺得你好有問題
就黎d 有utube8女女女都會有護主狗話好少事
鐘意得佢地果啲女仔

都唔係咩好貨色啦Ching

染啡毛

老土到柒到
兩舊垃圾
由佢地封塵啦
個波仔真係笑死我 學bill gate 退學
佢退嘅係asso咋 又唔係好似bill gate一早識晒大學嘅嘢
( Show Blocked User - N_Bendtner )
我冇話過佢地咁樣做冇問題
只係我覺得佢地嘅行為同平時嘅連登仔冇乜分別
然而呢個屌鳩佢地嘅po可以係連登有一堆正評 真係好自相矛盾
睇黎當 狗公vs#metoo 個陣 連登仔會企係#metoo個邊
in大波仔v7s
懶係有禮貌事後同返有關人講 咁你都po左條片出黎仲可以點 睇見d留言就尷尬 嬉皮笑臉
點樣暗示法
有無人覺得個波仔好似鄧兆尊
話說波仔係咪同kitling嗰啲玩左一排 就分左手
有冇人知道詳情 Between kitling真係好7呀dllm 唔好搞波仔啦
咁我覺得又唔好公開波仔前女友個樣
因為錯不在佢前女友
果件事只係佢佢2條狗公用前女友過橋

用破左佢處做條片爆點

呢樣又係好賤格
食完就唱
慘在d女睇完 會覺得冇野
乜水黎
當年森美小儀玩我最想非禮女藝人冇人記得?
個波仔個閪柒咀係咪比炸彈炸鳩過?塞得7條撚入去。啲撚屌chok個鳩陰啲動態,啲言行舉止同個金像獎doughboy有乜分別?

個ricko更加唔撚洗講,細眼插蘇鼻個頭大撚到仆街,骨架又細又矮。

呢啲人係街望到一眼都另咩面啦仆街,洗眼都洗唔撚切,仲出撚到名。

香港呢個社會真係扭曲得好恐怖,呢啲狗見到都頂唔順嘅人居然會受歡迎
條片出左先話問人介唔介意
事後d女先知比人擺曬上枱
講真 我係d女都唔知點應佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞