波仔 Ricko 性騷擾女youtuber/藝人事件 [youtube界2大狗公]

987 回覆
4647 Like 129 Dislike
好心啲打手就收嗲啦

佢地啲fans得啲小學雞咋,都唔知啲fans有冇一半人夠12歲未添? 唔係以為佢地上到大枱呀麻

佢地on9比人屌就預咗架啦,唔係人歡迎係事實,仲上嚟連登護主把撚咩,唔該認清楚事實啦
真係做乜鳩,香港都有D唔錯既YOUTUBE CHANNEL睇,即係WHIZOO果啲,
條條片有CONTENT,吸引到你睇落去,但紅既就係紅呢D人
一下收自己皮
希望啲鳩撐嘅仔
到時條女都比sp搞過

睇下你到時撐唔撐
做開兒童節目就咪講咸濕嘢啦 又唔係唔知自己嘅segment係乜人睇開
世侄 咪話哥仔唔教精你
行得mk仔呢條路線
就更加要行為檢點啲
盡可能咪撚講女講性
好易比人標籤成mk狗公
不過聽唔聽入耳就由9你地兩個
我就繼續食花生 笑9你地
係街見過個柒頭Ricko 又矮又圓背
唔想搵片睇
有冇懶人包??
條仔拍片話想邊個做女朋友邊個做sp?
咁有咩問題?
識唔識尊重呀 我話你條女做我sp含撚真係一流得唔得呀
爬下文都懶
呢排係咁睇佢地D片,
其實whizoo靠咩搵食,廣告?咁多人點養得晒 話就話背後有老闆BUMP水,但回唔回到本
要市場佔有率姐
蝕錢無問題
背後可能仲有啲event
演員演出收入之類
唔蝕得多就得
其實佢呀媽好似男人扮女人
如果你用取笑/唔尊重人方式去娛樂大眾
根本唔值得叫YouTuber
亞洲黎講 香港所謂既YouTuber 比下去係好正常
台灣有好多俾心機拍片既人 唔明點解view數仲差過呢兩個mk 仔
點解Ricko仲可以係youtube生存架 佢班觀眾係on9定係成班狗公同冇腦嘅妹妹仔
連登唔開名鳩up係咁架啦 但係佢地有返咁上下subscribe 人數同放啲片上youtube 都仲講呢啲野就真係on9咗啲
睇過1-2次佢嘅片 感覺上好小朋友
反而笑波子嗰類 似係扮低b

佢係真係低b 讀書不成又發脾氣 寫埋啲嘢又中二病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞