波仔 Ricko 性騷擾女youtuber/藝人事件 [youtube界2大狗公]

987 回覆
4647 Like 129 Dislike
隔左咁耐先出新片 仲要轉登講踩界topic 一定係有心賺hit rate撈油水 我見Ricko左手都係咁顯示隻勞
佢唔係話佢自己係拍之前
已經通知哂所有人嘅咩
大話精
佢夠話唔會del comment
最後都係del左
呢啲垃圾mk仔都有人吹捧...
其實有啲tvb女藝人係條片到
我就唔係好信佢有聯絡個啲
有無得點玩
好開心 啲垃圾逐個出事
先有屎萊姆隻死肥西虐狗 而家到呢條狗公ricko
希望呢啲垃圾一鋪清袋
冇錯可能佢地fd完全唔mind 都好合理

但問題係有冇諗過人地另一半或者屋企人介意
再者呢啲冇營養純粹想有爆點嘅片有咩意義
完全冇支持佢拍呢段片嘅理由

女朋友 老婆話題冇問題
SP擺明係想玩突出 嘩眾取寵而講
一睇啲圖就只係見到佢隻錶 唔知真野定假野 不過屋企有錢都可以俾佢帶
都幾肯定係條片出咗先講
同一日見到其中幾條女cap圖放上ig story
其實佢地係乜水?
個柒頭Ricko想佢仆街好撚耐
我想講佢真係好撚鳩柒樣衰又煩
點解呢啲垃圾都可以受歡迎同埋生存到係YouTube 界
想幫ricko含撚
係係係 佢哋係柒咗啲 但係由你地班連燈狗公講出嚟 真係好撚嘔心 你班連燈仔有乜資格話人哋性騷擾 壞話人地有冇尊重過人
你睇吓出面啲post 10個有九個見到啲不知名ge人 又話要奶人隻腳 又話要拉返屋企中出即飛
條裙着短啲又要比你擺上來 擺完上嚟仲要起埋人地ig住喺邊 人哋以前有冇拍過裸照
講性騷擾?講唔尊重? 你哋班連燈仔嘔心過共產黨呀
收皮啦
支持
有人用森美單野黎比
根本唔同
非禮係犯法 SP邊有犯法
連登仔果然係香港youtuber剋星
我終於知道 佢果8.4k like既觀眾係諗乜
呢個世界上有乜可笑得過 連燈狗仔指控人哋性騷擾同唔識尊重人 出自你把口 我真係寧願撐乜垃圾ricko
開曬名開曬樣
咁敏感嘅話題嘟走個名一兩個音+相打格是常識吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞