波仔 Ricko 性騷擾女youtuber/藝人事件 [youtube界2大狗公]

987 回覆
4647 Like 129 Dislike
真係唔識呢啲人
boris同ricko事反映社會

https://lihkg.com/t/853723/1?ref=android

LIHKG @ Android
你認錯?假假地波仔都1米8啵 講下 唔係打手
ricko真人又矮又化妝

同一間中學+係倫敦見過佢
屌 係我太冇底線定點
當年森美單嘢 我已經覺得香港人好on9有道德潔癖 明明大撚把人日日J女明星 拎出黎講就唔撚得
估唔到2018年仲係咁樣
利申 真心唔介意女朋友/老母俾人拎出黎講 根本好小事
死mk仔 垃圾
調返轉講 會俾人講 唔係對佢外觀嘅一種肯定咩
catgirl夠係utube8啦 佢地有冇拎catgirl出黎講
利申 冇睇過段片 唔撚鍾意呢啲on9 utube8 唔想幫佢地加hitrate
你介唔介意重要咩 係你女朋友/老母介唔介意比人評頭論足 你憑咩代表女性? 收皮啦死柒頭

夠大撚把人日日叫邊個邊個去死啦 咁唔通youtuber又可以公開叫人去死?

我都估唔到2018年仲係咁撚樣 d所謂公眾人物仲係要靠冒犯女性上位
收皮啦....求其打段野就扮聖人
真係on撚99
你估你真係一夜白髮呀
說到底,你都係on9連登仔一個
喺連登屌尻連登仔
推撚到佢個channel摺
pushhhh
佢邊撚到米八呀ching
推到佢仆街
道佢老母歉咩
計我話佢地唯一做錯嘅就係出完片俾人屌兩屌又要粒水
係醒目嘅就出黎屌返班柒頭 係呀 我係嘴賤冇底線冇道德㗎喇 你咪唔好睇unsubscribe囉
反正乜撚嘢社會倫理道德全部得啖笑
點解youtuber唔可以公開叫人去死 叫咪叫囉 驚你有牙咩 把口生喺人地度 你理撚得人地講咩
仲有呀 大撚把公眾人物日日喺度講咩小鮮肉呀好大隻呀出曬水呀咪一樣 又唔見佢地俾人道德譴責 擺明大細超
邊個公眾人物話自己出晒水?
第二,乜話人好大隻都係性騷擾?
又冇例子求鳩其講都幾高質嘅你都
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞