波仔 Ricko 性騷擾女youtuber/藝人事件 [youtube界2大狗公]

987 回覆
4647 Like 129 Dislike
兩隻死MK
叫得人男神都知佢係啲mk傻閪嚟
兩條on9仔
垃撚圾
出完片又要del
預左俾人屌就片都唔好出啦
唔出都無事
出左做臭自己個朵

做人無pr死得架啦
睇兩條mk睇到字都唔撚識
正氣林言
樓樓上
連登仔講下笑都唔得?
同嗰兩條垃圾youtuber比?
無嘢嗎?
其實佢地只係將連登仔日常出post內容拍成youtube片姐
連登仔有乜資格屌
條mk有讀U咩?
收皮啦 on9,個 point 係佢地喺 YouTube 呢啲咁 public 嘅渠道大大聲聲話想一個有老公有BB嘅人做自己SP啊! 你條懵撚自己諗下如果你老婆俾人話想做佢SP你有咩感受啊???
兩條傻仔
當年森美搞個"我最想非禮女藝人選舉", 好快就俾人屌到仆街兼雪藏。今日啲MK youtuber搞個選SP就無事, 如果我係森美真係會恨生不逢時。
條片係咪DEL左
Pushh
唔好以為del片就無件事呀
見過真人,又厚粉又多斑
其實好少事咋喎 洗唔洗推到咁多頁
兩條麻甩佬講下女人有幾奇
森美就話有商台員工&偽人身分焗住要做道德聖人姐 兩條2打6 utuber都咁高道德要求?
會唔會小題大做左
條女本身都唔係好嘢嚟
之前去成日見到佢係自修室溫書
我個朋友條女係佢中學同學,話哂係會識出名嘅ig kol
Ricko係咪仲係中學雞?
下 咁果2件垃圾youtuber 講下笑又唔得
你攞自己同人比?
你冇嘢吖嘛?
支持佢地個啲收皮啦
就係想睇佢兩條狗公仆街呀
Ricko仲出到嚟撈先奇啦
其實今次真係好少事 講下自己個人喜好 將d女明星分做女友老婆sp 3個類別 唔明有乜咁性騷擾
咪同d乜野廣告雜誌節目將d明星分做清純類 性感類 成熟類咁樣
最多都係sp呢個字太粗俗姐 又唔覺得去到性騷擾
連登仔小題大做 睇唔過眼人地生得mk發大件事姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞