波仔 Ricko 性騷擾女youtuber/藝人事件 [youtube界2大狗公]

987 回覆
4647 Like 129 Dislike
d 女權撚真係好麻煩
典型連登仔
邊條片?
希望到時候你老婆老母
大大個樣擺上網比人揀做性交對象既時候
都可以覺得冇問題
人類總是重複犯錯
淨係識人生攻擊
d 囡 post 彭于晏出黎m 晒腳又係咪性騷擾?
個rose ma 拍埋d 露肉寫真唔俾人性幻想用黎托呀
癡得個垃圾屎忽姆嗰堆都係唔好得去邊
個重點係佢地作為youtuber 一個半公眾人物拍片對啲女評頭品足 如果佢地私底下講冇人會理佢地 所以唔可以同連登比 因為連登條講女係匿名冇人知你邊位 就好似你唔會見到有人喺條街度拍住啲女話想你做我sp咁樣
On9 兩條死MK以為自己是誰
重點來了
你今日話 想揀女朋友/老婆
無所謂
你可以話佢靚 性格好 身材好好
如果將來個老婆都可以好似佢咁就好

但你諗下
如果我同你講
我直頭想你條女你老婆做我SP 做我性伴 你點諗?

根本就唔關男同女事

佢地2個唔尊重人 用d女做條片爆點 係事實

另外 如果你同你朋友私底下講 無傷大雅既
無所謂
但作為一個平台 咁多人睇 又無問過d女仔意願就利用佢地做爆點去吸引觀眾

真係好無恥
#metoo
等睇馬車屌柒佢地兩個
幾樣野

個乜乜play 公司係咩黎?

Ricko係邊個?
波子又係邊個?
我問佢點解個個講,唔拎自己家姐講

咁都叫圍威喂

世界大戰
推!
Kitling喎!面型奇怪 側面頭大 完全揾唔到邊忽正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞