波仔 Ricko 性騷擾女youtuber/藝人事件 [youtube界2大狗公]

987 回覆
4647 Like 129 Dislike
屌 係我太冇底線定點
當年森美單嘢 我已經覺得香港人好on9有道德潔癖 明明大撚把人日日J女明星 拎出黎講就唔撚得
估唔到2018年仲係咁樣
利申 真心唔介意女朋友/老母俾人拎出黎講 根本好小事
調返轉講 會俾人講 唔係對佢外觀嘅一種肯定咩
catgirl夠係utube8啦 佢地有冇拎catgirl出黎講
利申 冇睇過段片 唔撚鍾意呢啲on9 utube8 唔想幫佢地加hitrate
咁樣講 你係女都覺得自己低賤啦 仲肯咩定啊?

有講catgirl
真係有BACKUP
你鐘意講咪私底下講囉
Youtuber 拍片講呢呃view
拍淘寶開箱都好過呢啲片啦
好唔尊重女性
連登J圖post唔見佢地講唔尊重女性既
吹呀?
其實我想講多樣野 眾所周知Ricko觀眾群都係好年輕 唔識獨立思考
我唔知Boris係近排先識佢家識咗好鬼耐
Ricko自從單野之後跟本行內無乜人想痴埋落佢度
以Boris咁健康嘅形象 觀眾群又差唔多咁
又易落手 唔搵佢搵邊個?
有事發生起上嚟 仲可以 有多班波子哥哥嘅觀眾群出嚟幫手護航
如果真係要屌 唔該大家搵多啲有力嘅post指醒班觀眾 究竟成件究嘅問題係邊 條友點仆街法做啲19野害自己parter
一尾評兩個人嘅外形係無意思

再者 唔見Ricko痴到笑波子拍依堆片? 人地彩你都有未 想翻身可唔可以唔好咁仆街
其實被社會固有價值觀束縛住個個會唔會係你 仲以為做男人就可以好似選妃咁公開地對啲女人指指點點選sp

最尾個句好格硬啊 唔好以為打左就睇唔出係打手啦
好心你柒咗就躝開啦
我有話淨係男人可以咁做咩?根本不論男女都應該有呢種權利,計我話你自己get錯我意思,說明其實係你腦裡面一早植根咗呢種男權主義思想咋柒頭
係喇你叻曬喇 你鍾意話我打手咪打手囉 以為自己睇穿曬好威威豬咁 服咗你
點啊開頭唔係自己話人撚屌?話你聽我無撚又話我自己植根左男權主義?

起到底未啊?邊個J完女明星又鬧佢2個啲偽善撚搵到未啊死傻仔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞