波仔 Ricko 性騷擾女youtuber/藝人事件 [youtube界2大狗公]

987 回覆
4647 Like 129 Dislike
雖然我都唔鐘意呢兩條Youtuber
但我唔認同講女人做SP係唔尊重女性
各取所需啫
公道講句 雖然佢地兩個係做錯 但其實如果依條片係喺外國 根本就完全冇問題 唔係唔尊重女性 而係大家價值觀問題 佢哋兩個應該要反思嘅係香港人嘅價值觀唔同外國
幾時仆街死
有冇人有back up
條狗公del咗片吖
乜春香港 外國
有幾公道 你搵條片比我睇下
邊個外國youtuber/藝人咁on9

佢一個平台 咁多人睇
又無問過d女仔意願
大大張相貼出來 當笑話 嘩眾取寵
利用佢地做爆點去吸引觀眾

有無諗過人地老公 男朋友 屋企人點諗?
對依兩件唔用腦既垃圾冇興趣
但我對圖4個女仔好有興趣 有冇巴打知佢個名
個人認為 念在波仔平常嘅片都好正面 鼓勵年輕新一代追夢 情有可原 仲有得救 但係Ricko依條仆街一錯再錯 唔該大家同我狙撚死佢
kitling?好似一齊左
佢地本身已經成日係鏡頭前攬頭攬頸
li兩條垃圾得d mk妹妹仔鍾意
Ricko根本滿腦子都係食女
女人=塊閪點會同你講尊重
講真我今次一定撐硬波仔 我亦都唔怕大家屌我 我要用同佢既親身經歷去為佢講句公道說話 應該係兩年前嘅事 利申我係一個女仔 今年year1 當時我應該中五 我喺馬鞍山返學 果一晚我由馬鞍山搭去大圍 架車人唔多 八九點 然後我係坐喺度 對面有一個男人望左我好耐 大約三十歲 個樣好恐怖 我好驚唔敢郁 感覺好唔舒服 然後架車唔記得去到石門定第一城站 有兩個人上左車 然後其中一個就係波仔 我好記得佢係着住校服 未拍YouTube 我認得佢係因為佢係學界都幾出名 男女神嗰啲 總之我就認得佢啦 波仔企係車門隔離 之後對面個男人做左好多小動作想偷影我 波仔見到 然後佢突然行過去勁惡咁樣問個男人你做乜野 之後男人唔出聲即刻走左 佢再好緊張咁樣問我有冇事 當時佢救左我 你哋可以唔信我但我句句屬實 我相信認識佢嘅人都會知道佢絕對係一個好人 我用生命保證 雖然佢今次做錯 但我最唔希望 大家見到佢呢條片 同一啲不負責任嘅留言 去斷定佢既人格 佢兩年前救過我 所以我今次一定要幫佢
好想屌佢家姐個咀
Btw佢家姐唔係埋大畢業咩又讀hkdi既
兩條撚樣frat boy

值得開心嘅係,拍得呢啲粗俗片,代表佢地撈唔掂
咁有冇俾佢屌屎忽
哦 多謝你既幫忙
有冇back up
佢d fd真係多得佢唔少
無啦啦俾人拉落水放上黎公審
你班妹妹仔聽住喇 呢個Ricko係咸濕又鐘意呃蝦條既死MK黎架咋 邊個痴埋去自己執生啦
好似講到全部玩連登嘅都係同一班人咁
冇錯係有啲咁嘅人 成日話要中出即飛成日話要奶人地
但系咁係咪代表全部有連登帳號嘅都係啲咁嘅人?
唔好淨係話連登 有討論空間嘅地方就有啲咁嘅人㗎啦 即係連登就唔可以有道德觀價值觀正常嘅人?
你都有連登帳號 咁你係咪都係啲咁嘅人?
唔好一支竹打沉一船人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞