波仔 Ricko 性騷擾女youtuber/藝人事件 [youtube界2大狗公]

987 回覆
4647 Like 129 Dislike
on9乘2
波仔棚牙真係好撚柒
難得有人覺得佢靚仔搞到佢心雄
實情咁既外貌根本行唔出香港
影衰晒

有冇人明佢up乜9 條友中文攞幾?
根本連D女youtuber都冇介意
真係介意果D 擺明係唔抵得果堆來!
睇黎班女權撚同正義撚就笑死朕

人地勇於講出自己諗法 成班懦夫係到話佢唔尊重女性呀 又點點點

男人心目唔多唔少都有性幻想對象

你地有諗咁 不過無膽做

現實連登仔對住女神/靚女時咪鳩哂縮
心諗同公開講又唔同嘅,你心諗好想屌嗰個女人個閪同走埋去兜口兜面講我好想屌你個閪都唔同啦
市值一億幾
你班連登廢青唔好抹黑人地大好青年
發覺呢類youtuber得00後同堆岩岩18歲既人睇
身邊稍為年紀大小小都聽過佢地個名
fuck, marry, kill?
其實點解仲有人睇依兩條youtube界過街老鼠?
姐控d戲勁屎
狗公又係咁chok
打個比喻如果俾人偷拍嗰個係catgirl 我諗佢應該係笑住偷拍個叔點樣偷拍佢
下? 叫我放過你 唔好一支竹打沉一船人 ? 咁你地又話係女就係雞 着得少就係公廁 雞全部都係雞 ,老人家就係廢老 , 南亞就係賤種 做警察就係黑警? 同我駁嘴? 收皮la
駁唔贏我 就發老脾 嬲嬲豬lor 連駁嘴都輸

咩垃圾波仔 狗公ricko 都係廢柴嚟㗎啦 但係我就係唔鍾意連燈狗仔正氣林言咁講 搶道德高地
其實除咗佢地性騷擾之外 仲要本身柒同樣衰
令人覺得憑乜嘢揀人做女友 老婆 sp
又憑乜嘢笑dodo姐 韓瑪利
呢個波仔個咀成個木咀咁
你都戇鳩
又係講埋啲懶獨特嘅見解顯到眾人皆醉我獨醒咁
之前pew die pie講笑話另一個成日做意淫嘢嘅女仔係twitch thot都已經畀人屌
外國feminism仲強大過香港 反objectification仲勁
係會有人睇咖啦
呢個世界就係咁...
香港又善忘 邊記得
人地而家女照食

江山易改 本性難移

btw 2條屁孩狗公真係一拍即合
除左屋企有錢 真係一事無成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞