波仔 Ricko 性騷擾女youtuber/藝人事件 [youtube界2大狗公]

987 回覆
4647 Like 129 Dislike
Logan paul ?
睇完你上一個回覆就已經唔使再比論點你啦 論點係用嚟討論 同一個討論唔到嘅人你比再多論點佢咪都係資源浪費 邊個死雞撐飯蓋邊個面懵懵自己諗啦 不過對你應該有啲困難
睇到你打啲字就知道你應該係比佢呃開啲妹妹仔
無嘢㗎 你繼續支持佢地都得㗎
我地有我地繼續屌 關你撚事咩

自己打完一堆垃圾搞到人地回應唔到嘅嘢
就以為自己串到人應一應
旁眼人見到你好撚小學雞呀
睇唔睇到呀 係好撚小學雞呀你 哎yaya
見到你打啲字都有浸柒味呀
哎yaya 柒到媽系咁lo
請問邊條片有爆佢同女朋友搞野
Logan Paul都好過佢地
好亂呀 啱啱又話唔同我討論 轉頭又死狗回返我
之後 無晒論點駁唔到 又賴 答我係浪費資源 你搞到你自己唔答我又唔係 答我又比我L狗

新會撚
不如你走啦 膠都唔想比
人地都話唔係所有連登仔係咁
你唔比連登都有正義女權撚㗎咩
可能,正正開依個post嘅就係一位女權撚佢覺得咁樣唔尊重女性所以先要公審佢地?
一定係所有連登仔都話女人係雞係公廁?
你都上緊連登呀 咁你係咪呀?
唔係呀嘛 咁點解要一支竹打沉一船人
之前都係懷疑你有讀寫障礙 但係而家都幾確定下 你連唔同人都分唔到點搞啊 不如返返小學做返幾本閱讀理解嘅練習簿先啦
睇到你打啲字就知道你應該係老母做雞果d野種仔
無嘢㗎 你繼續支持扮正義撚lor
我地有我地繼續L 9你 關你撚事咩

旁眼人見到你好撚小學雞呀
睇唔睇到呀 係好撚小學雞呀你 哎yaya

我春有支持果2個7頭youtuber 咩 我順水笑9你地g ma
佢老母定佢老豆黎
又求我放過你 叫我走比你落台
係呀 我係指全個連登呀 無一個無辜呀
你估平時果d走光post 做CDROM推post果d 無辜呀?
無呀 !
全部咪又係唔尊重人 性騷擾人
你而家同我講尊重 講道徳? 講L 呀?
原來佢個老母係姚君達個妹,大撚把錢啦,玩財技,大家睇下1150就知
你回我嘅嘢好無說服力
Copy and paste 我講嘅嘢
做咩人身攻擊姐 又係你話唔好嘅
你重睇la 笑到我gap gap 聲 你咪就係你講緊嗰個讀寫障礙la
你連唔同人都分唔到點搞啊
點解你可以誤解做成求我放過你
大家話你理解能力差真係無得否認
你都係連登一分子 咁姐係你都有份支持走光性騷擾post啦!
咁成件事我明解曬啦!
你答左你自己啦 你都覺得你講嘅嘢冇說服力呢 你自己聽返自己講嘅嘢 係咪親切好多呢
你幾歲?
連登再仆街再冇道德都唔代表條on9仔冇問題
中文老師未教到臭蟲論?
哎ya ya 咁做乜叫我走
我知啦 你一定係唔想搞大佢

頂 你連討論緊啲咩都唔知 浪費時間
我笑緊你扮高道德人仕呀 傻仔
你知唔知你啲“哎ya ya” “gap gap聲”同牛佬meme用得好夾硬?明明嬲到仆街但又要懶係風趣咁想點?

正正常常咁屌人反而冇咁柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞