波仔 Ricko 性騷擾女youtuber/藝人事件 [youtube界2大狗公]

987 回覆
4647 Like 129 Dislike
當時佢救左我 ?!??
你死啦
依到好多人支持佢地架
留名跟進
相由心生,兩條友仔一睇就知仆街
連登仔每日都開既post放上youtube
竟然俾連登仔批鬥
好想俾佢兩個瘋狂性幻想呀

垃撚圾
其實以前好鍾意boris
覺得佢啲片好高質 份人又幾好笑
但係由佢爆左佢同佢女朋友係日本搞野之後
就對佢好失望

再加埋今次呢條片就真係冇得救
兩條友都係啲mk狗公樣
高質又講唔上
你覺得佢上鏡好靚仔咩?
Ricko呢個咁柒既厹仲未收皮 真係做過街老鼠做到上哂癮
無睇佢啲片。但我想問佢講佢自己去旅行同女友上床 有咩問題😂? 點解失望。唔係好明
真心問 非串
有冇人記得大媽 而家仲好撚正
兩條垃圾
有冇人Bin anthony c
Ex 覺得波仔好靚仔 笑而不語
你係咪有讀寫障礙
定你智力理解唔到篇野講咩 ?又喺度妄想有人求緊你放過佢 你係咪劉馬車啲朋友仔?
講埋一大堆垃圾出嚟 九唔搭八 你係咪望撚住個春袋回覆 雞同鴨講 對住你呢啲咁嘅傻閪洗撚駁嘴咩 溝通都做唔到啦
係啦係啦成個連燈都係同一班人得未啊 全世界都淨係識話你老母係雞得未啊
叻豬啊你道德超人 俾你屌撚死我地班邪惡嘅連登仔啦 贏撚左啦好叻啦 開返YouTube出去睇波仔啦 連登呢啲咁污煙漳氣嘅地方唔好再嚟啦
扑野咪扑唔洗拎出嚟講嘅
有無諗過佢女朋友想唔想比人知?
你老母比你老豆屌緊再射埋入去有無放上Facebook ig?
mk 陣除係點都洗唔甩,正仆街
utube清泉:龍心 馬車
講晒喺咩旅程扑野
係人都會有聯想
條友+呢啲白痴連登仔只諗個人自身
有冇諗佢女朋友&人地屋企人先諗下講唔講
再者 講出嚟有咩用意?必要講嘅嘢?
尊重少少都唔會搬出嚟講
哎ya ya
開始燥la 比我講到駁唔返la
打成堆字 一個論點都無 要打人身攻擊la

記得以後 有咩批鬥post 有咩道德討論post 咪再冲入去la 費事又比我笑到你面懵懵咁死返出去la
搶道德高地? 食屎la 你
作都作好d
波仔住圓方讀喇沙定dbs
去mos做乜撚野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞