[第二季] 一起成為魔王吧!第二版

939 回覆
64 Like 2 Dislike
好眼瞓,一陣返到公司要搞星期一既event
睇緊第一季 D俄佬都幾顛 一有兵就係咁出去四圍殺人
可惜撞到既係神神子

你唔係check我bug下話

連哂戲架
我都係依家先知光塵係經驗值

同埋副本時間係快d既話

咁對比起出面既人,佢地既動作應該快番幾倍嫁bor 係咪?

第一季高木湖仲有黑珍珠六口個教堂咪講左
好想快點睇到弗拉米基爾點樣整合俄服
睇嚟廢青同乞衣要大戰三百回

先被賢曦用毒 nerf
再大戰乞衣
要講到好多人幫手先顯得廢青狼勁

btw 點解銀色龍紋好似冇乜角色咁
得返多多同黑忌廉
銀龍主要係多多話晒事?

我覺得春同賢有火箭兵團feel
好想快點睇到弗拉米基爾點樣整合俄服

多多同冰龍熔合再隻抽弗拉米基爾
睇嚟廢青同乞衣要大戰三百回

先被賢曦用毒 nerf
再大戰乞衣
要講到好多人幫手先顯得廢青狼勁

btw 點解銀色龍紋好似冇乜角色咁
得返多多同黑忌廉
銀龍主要係多多話晒事?

我覺得春同賢有火箭兵團feel

好~討~厭~呀~!~
有冇人覺得我好型

殘疾人士優待

好大仇口

有冇人覺得我好型

殘疾人士優待

好大仇口

dllm仲未好番
有冇人覺得我好型

殘疾人士優待

好大仇口

dllm仲未好番

嗱咪住先,唔係我整傷你唔好老屆
岩岩先坐低,今日一返到屋企就落筆。
乞衣大戰廢狼
睇緊第一季 D俄佬都幾顛 一有兵就係咁出去四圍殺人
可惜撞到既係神神子

你唔係check我bug下話

連哂戲架

重温下姐
一講精靈語果班其實係魂附單位嘛
乞衣大戰廢狼

狼巴到底係其他post做左咩嘢比人圍攻到
收工,今日2300見
11點?!
11點?!

出文呀 好忙,兩個event 接住嚟
由零追到live留名
順便創下角

名: 沙漠之狐

職:狙擊手4轉(突擊手/assaulter)得唔得

條件:唔開狙鏡連殺100隻200lv以上怪加一隻王(全程唔開鏡係重點)

4轉加乘: 可裝備反物質步槍, 所有投射類物件 (武器+item)投速加乘 .etc

背景:前battle-strike(battlefield+cs) e-league級玩家, 打bs打到悶轉過黎打到上左癮, 前排升左狙之後無聊得滯no scope打王贏左之後自動4轉左

性格:重度軍事控, 同里奥現實認識(打開wargame), 比里奥毒左落呢隻game, game入面只對打怪有興趣, 原因係 :(我係bs殺左太多人, 要係呢邊平衡返, 如非必要打/守城唔好搵我)
咁遲先出即係要起身返工先有得睇
11點?!

出文呀 好忙,兩個event 接住嚟

加油
話說睇左咁耐我發覺我個角色的設定同個故有d違和(雖然未出場)
而家想砍掉重練先

名: 飛鳥
姓別:男
技能:任何物品都可作為武器戰鬥的能力
性格:該殺的對手就殺,不該殺的就放生
簡介:原本係獨行玩家,加入廿木雖然外表較為女性,但戰鬥時好多人被外表騙到而打至瀕死狀態而且找上門的架一定會打,千倍奉還!
自稱路過的魔法師,實際上劍技係媲美血魔級的劍士
話說睇左咁耐我發覺我個角色的設定同個故有d違和(雖然未出場)
而家想砍掉重練先

手殘未打完
簡介:原本係獨行玩家,加入某公會後pvp戰的口戈雖然外表較為女性,但戰鬥時好多人被外表騙到而打至瀕死狀態而且找上門的架一定會打,千倍奉還!
自稱路過的魔法師,實際上劍技
收工,今日2300見

好過份 搞到返放工冇文睇
罰你 0400 再出多篇
[quote]話說睇左咁耐我發覺我個角色的設定同個故有d違和(雖然未出場)
而家想砍掉重練先

手殘未打完h,又hi錯回覆掣
簡介:原本係獨行玩家,加入某公會後pvp的戰績幾乎無敗,雖然外表較為女性,但戰鬥時好多人被外表騙到而被打至瀕死狀態而且找上門的架一定會打,千倍奉還!
自稱路過的魔法師,實際上係已經四轉左的血魔劍士(二刀流)

請樓主再mark多次
一d設定如果唔通過請加減剛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞