八達通你就等畀人屌四你老母

985 回覆
803 Like 28 Dislike
問下成日發夢嗰位會員就知
冇發新夢即係有阻滯
佢上次話舊雲ready做test, 同埋要等埋samsung一年獨家份約到期
用唔到無綫差電...
以前6s玩過 而家Xs 冇得咗玩
差不多一年
你又知無發新夢
呢家SEVEN入而Seven Bank(セブン銀行)嘅ATM都可以增值 但佢個設計要將部電話個鏡頭位向下放先detect到 姐係上下調轉
係咪夢遺大師
春夢大師
🍉🍉
有防磁貼都得?
我個xs max殼做帶3樣嘢,已經滿足曬我個需求
1. 可以磁吸電話車座,或任何磁性物件
2. 可以做到無線充電
3. 放張八達通在機背都用到無問題

Apple Pay 呢?
其實除非要支援大陸

唔係其實 電話銀包 無咩必要自己整NFC PAYMENT
佢同GOOGLE同APPLE傾掂數放入 GOOGLE PAY 同 APPLE PAY 就得啦
都正常用到
八達通技術本身唔係靠雲, 不過正因為結算系統太簡單, 所以勁唔SECURE
好耐之前新聞有講單有人用READER 改大左儲值額
八達通要靠每晚商戶同中央結算, 再對比番D 增值紀錄睇下有無問題
即係你整張假卡/郁左D銀碼可能幾日後先會發現, 又可能八達通日日都發現好多數唔對但都廢事去跟
所以佢'認為'一定要張實體卡 (八達通,八達SIM,SAMSUNG粒CHIP)喺每個交易做認證先安全
八達通我屌你老母
ponta係純粹loyalty program儲分? 定係可以用分俾錢?
想問下不記名西瓜卡 iCloud 係咪 backup 唔到 ?
一 restore 部機就冇咗
防磁貼除咗淘寶係唔係得深水埗黃金先容易搵得到
呢個係你無事先backup suica上去icloud就restore部機,純屬用家問題
你有追故睇返我d post同之後幾位巴絲點回就知道其實防磁套可以實質無料

仲有你成日旨意淘寶,第時你會願意將你既身份證放落去嗎?我就唔會啦,你呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞