K-HipHop討論區 (8) - Show me the money 777做緊啦仲唔入黎一齊傾

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
又係你條撚樣我屌你老母臭閪
點解黎咗香港都冇人知
今年節奏好快, skip左round one又cut左揀隊 上幾季揀人都玩半集
D.ark有冇咁自信
仲以為The Quiett會轉個頭踢走佢
片尾好正
忍唔住上晒台
唔怪得冇人知
1580唔知有無POSTER 我其實係想要POSTER
係囉 即刻走去撞佢地 癡線仲要成班人黎晒
AGGER 講到本身無諗過d.ark 不過最後都係踢走咗個咩夫咩賢
真係好似無咩留意佢地ig
佢地ig之前唔知有無提過話黎香港呢
幾好既 揀隊揀咁耐又會比人屌 round one唔skip既話真係萬3個人輪住篩選 篩到2046
btw 都估到new champ實比人排走 不過最後仲要搏上鏡咁踩住張凳講野 大佬 下個人唔洗坐咩 比你踩到污糟晒
不過講真 呢個比賽真係好正 我覺得之後有smtm8 9 10既話應該都會繼續有呢個比賽

kid milli好正呀
new champ走啦屌佢
煩膠
Swing差d唔洗玩落去
round 3都仲咁精彩,smtm777呢個環節係傳奇舞台真係實至名歸
btw, 山竹撞黎先黎香港
片尾好正
忍唔住上晒台
不過講真 呢個比賽真係好正 我覺得之後有smtm8 9 10既話應該都會繼續有呢個比賽

kid milli好正呀

Keep依個環節嘅前題係整體參賽者水平高 覺得今季好多新興/有實力 嘅參賽者 暫時覺得整個實力係歷屆最高 每集有人走都覺可惜
到ek揀team嗰陣 swings話加入既話比你見jvcki wai
好想親眼望下佢
我覺得越黎越多有實力既人架啦 hiphop越黎越興起 一定有更多更有實力既人出黎露面
好似coogie咁都係玩rap玩咗1年 已經就咁出眾 越多人參加 我相信越多有實力既人會出現
btw black nine就咁樣比人foul咗
今季既揀team真係越少錢就越多機會被逼出去個team
夫乜鬼前幾季好似都有玩
D.ark有冇咁自信
仲以為The Quiett會轉個頭踢走佢
AGGER 講到本身無諗過d.ark 不過最後都係踢走咗個咩夫咩賢
夫乜鬼前幾季好似都有玩

好慘 我係到第3集先知佢啲rap係點 好多人都無咩鏡頭 nafla team 有個叫咩徐咩一 高戴黑色漁夫帽嗰個又係無鏡頭到好似突然出現咁
太多出名/出位 既rapper
同埋有個同qwala同crew既 個名水蛇春咁長嗰個鬍鬚佬 呢啲唔出眾無人識既基本上都foul晒
得new champ出位啫
今集swings啲反應好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞