K-HipHop討論區 (8) - Show me the money 777做緊啦仲唔入黎一齊傾

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
愈睇Dbo就好有陣老味味
Loco首歌好洗腦AR
傳vinxen同dj soda一齊之後佢地就冇同台過,之前係咁係IG度互影,宜家連like都係間唔中先有,好想睇佢地再同台

有關myundo loopy 之間DISS 嘅3首歌

大概就係SUPERBEE +MYUNDO VS MKITRAIN (crew 42)
loopy 啱啱去韓國咩都唔識,但myundo 無啦啦就開戰出咗上面第一首歌,之後 superbee又幫myundo feat, 又出咗首lifeis82,啲人覺得係寸 mkitrain (lifeis42),mkitrain rapper 唔記得係 youngwest /owen 定兩個都有,就話之前superbee問佢地要歌但無人理佢,宜家又扮唔識mkitrain,係街見一鑊打一鑊咁 所以啲人好期待下期兩個會點diss 大家
其實本身覺得loopy係啲寸過馬撚既人
睇完smtm之後對佢有好感 雖然唔知smtm入面既佢係咪真正既佢
btw 聽完你咁講我係loopy都黑人問號 又無得罪佢
佢同Nafla好gay

佢地唔算gay啦
Vinxen haon真係呢 節目嗰陣已經好有野咁 近期 barcode 啲live真係嚇親 攬住嚟rap
佢地冇同台好耐了屌
傳vinxen同dj soda一齊之後佢地就冇同台過,之前係咁係IG度互影,宜家連like都係間唔中先有,好想睇佢地再同台

未聽過依個傳聞 DJ soda 唔係大佢好多咩
vinxen冇貼過有關dj soda既野,但dj soda前排成日係ig動態貼vinxen d歌同士多啤梨(vinxen好鐘意士多啤梨),咁岩個排vinxen潛左水冇乜消息,唔應該話傳 應該係個陣dj soda自己搞事,加埋個排兩個都忙冇晒聲氣,一開始仲諗住會係SMTM7見到佢地既我
其實本身覺得loopy係啲寸過馬撚既人
睇完smtm之後對佢有好感 雖然唔知smtm入面既佢係咪真正既佢
btw 聽完你咁講我係loopy都黑人問號 又無得罪佢
佢同Nafla好gay

佢地唔算gay啦
Vinxen haon真係呢 節目嗰陣已經好有野咁 近期 barcode 啲live真係嚇親 攬住嚟rap
佢地冇同台好耐了屌

未聽過依個傳聞 DJ soda 唔係大佢好多咩
vinxen冇貼過有關dj soda既野,但dj soda前排成日係ig動態貼vinxen d歌同士多啤梨(vinxen好鐘意士多啤梨),咁岩個排vinxen潛左水冇乜消息,唔應該話傳 應該係個陣dj soda自己搞事,加埋個排兩個都忙冇晒聲氣,一開始仲諗住會係SMTM7見到佢地既我

Kiff clan 上完高等rapper都算係咁啦 賺咗知名度 簽曬公司 陸續出歌 唔好再上survival game 啦
上年就dickids 今年就kiff clan 唔知下年又有咩crew
唔係dj soda 係條女ig叫drinkcherrysoda
條女叫star
好溫馨
呢隊一個都唔想FOUL
https://www.youtube.com/watch?v=aCUXlrSouH8

[MV] San E _ Wannabe Rapper

唔識欣賞
nafla啲咬字真係好撚正
swings同giriboy開咗新label

入面得lil cherry呢個名聽過
個個都古靈精怪咁
入唔到zico 既買飛網
屌 f5咗十分鐘都入唔到
入到 但買唔到1280
無晒?? 完全入唔到..
仆街 我都係想買980啫
頭先我禁1280仲有
已買
而家禁 反而好多位揀
我又入唔到...LOL....有冇見1580有咩位?
無呀 1580始終無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞