K-HipHop討論區 (8) - Show me the money 777做緊啦仲唔入黎一齊傾

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
你指dean + zico嗰首?
loopy 同 kid milli終於上力

佢地兩個一組 唔知最後會派邊個對nafla 覺得mnet 劇本會犧牲loopy
佢live有唱 但無音源版
可能nafla突然忘詞然後輸咗呢 雖然無咩可能
一直都想聽hash版既full version

係囉 屌 無啦啦無咗 個陣好嬲 唔明點解唔揀hash
好想佢地好似第5季aomg咁 會出埋G2 ver.
G2 swan superbee woodie
呢堆全部都中哂黑哨
G2太唔穩 淨係記得佢忘詞
今次睇佢表演都驚緊

係囉 屌 無啦啦無咗 個陣好嬲 唔明點解唔揀hash
好想佢地好似第5季aomg咁 會出埋G2 ver.
G2 swan superbee woodie
呢堆全部都中哂黑哨
G2太唔穩 淨係記得佢忘詞
今次睇佢表演都驚緊

我都覺 佢個季忘詞到覆蓋實力 明明一開頭講到佢好勁
主要係得把聲 不過唔忘詞既話都係有啲料既
同埋好鍾意聽佢喺一句入面越唱越hyper
superbee 第5季入到top3其實我覺得算好彩啦
相反flowsik輸比西出口就真係唔抵
公演有mon show歌詞 the q唱人氣歌謠都有偷望
有冇講定有幾多集?
superbee決賽自殺 但首歌高質
佢望實 唔只偷望
無意外既應該都係10集
DoTheQ1 2 3 3首都好撚正

好似有人話swings幫hangzoo feat red sun嗰陣視線都似係望歌詞 唔知真定假
望得好明顯添 唔係話佢突登飛番韓國錄咩
鐘意swings team嘅人但唔鐘意swings
其實都ok啦佢 不過都好似好多人唔like佢
https://www.youtube.com/watch?v=1rs1NYIhGj4

new champ 對swings既diss (好似係)
又發癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞