K-HipHop討論區 (8) - Show me the money 777做緊啦仲唔入黎一齊傾

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
呢條友真係負碌到俾佢碌入top 6
Breaking bad個beat + giri feature先推到佢贏咋
佢把聲真係au唔auto tune都好難聽
嘈到飛咗無睇 但覺得ODEE唔差
gray個hook真係殺著
啲人仲要係咁嗌”EK~” 好似當佢傻仔咁 睇到好唔開心
好似仲有Gaeko 其他唔知
有無人知第1輪投票係點?有無話投左第1個就唔投得第2個咁?點解可以得99票咁唔合理
EK好正
睇kid milli準備時明明話會多啲音樂性而唔係好似平時rap咁
但出黎都係同平時差唔多
差咁多票真係太誇張
Kid Milli真係好失望
好似就係因為第一輪先攻既如果做得好 可能會搶晒票 然後想投後攻既會無得再投
屌我都以為會反追到 不過始終差距太大
同埋第2輪 ek都係贏8x票而已明明現場係咁叫ek 好慘呀
我會諗 咁先攻無投
咪一定要投比後攻🤔
我覺得trap係正常發揮 已經好聽 算係比較容易穩定發揮既音樂類型
好似係可以唔投掛
試下計第一輪既票數總和 應該會有小小出入
我仲以為第一輪係鍾意既就投得,所以可以重覆投哂2組,第二輪就只可2揀1投,咁依家咪對後攻好q唔公平
好似都有幾十棄票,無投比
kid milli同ek
兩睇啦
第1輪先攻: 做得好好容易搶晒票

後攻既話第2輪: 做得好更加容易印象深刻唔記得咗前一個stage
印象中現場係400人
有冇人講吓下集有邊個featuring
最尾嗰兩個唔識
正呀 EK用返佢feat huckleberry P首one of them 嗰part既verse
https://www.youtube.com/watch?v=9Kenp-kr7Zg

Show Me The Money777 Show Me The Money777 X LDF l [FREE]- 넉살 (feat. Black Moss) 181026 EP.8

nucksal 今季做咩咁多歌
點解越睇越覺得nucksal似詹瑞文
jay park,samuel seo, 最後白色帽係咪dok2
白色帽好似係justhis
youtube啲人話係youngb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞