K-HipHop討論區 (8) - Show me the money 777做緊啦仲唔入黎一齊傾

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
係咁loop SUPERBEE同CHANGMO個Stage 呢首又係冧晒在場啲女 CHANGMO嘅Baby Baby Bye Bye真係 攞花出嚟真係開大技咁
真心 暫時今年最好聽呢首
認真 你男定女?
ek 同 coogie

有邊首正過呢首
要爆既rap一開始就爆完
後面再加好歌 真心正到暈
Good day 同Save 我覺得今季目前最入耳
原本以為ek首god係靠舞台加乘 而家越聽越入耳

估唔到superbee個首男人都鐘意
完全唔明點解EK第一輪會咁少票
save都唔錯
咁loopy同superbee呢兩個舞台都跑贏哂其他十個人啦
可能我本身鐘意trap~
呢種歌係smtm好輸蝕
好似唱親呢d都輸
Kidmilli 啲flow
EK 係我心中係全集最佳 舞台獨特 個人魅力十足 無featuring都咁勁 真心佩服
因為kid milli 多fans掛 仲要出埋gray
啲女女見到都濕晒啦 先攻其實都幾著數 用人氣既話通常未唱已經有人投你 後攻要真係靠技術令到你印象深刻到唔記得第一round先攻唱緊乜 先有機會反勝
利申:鍾意kid milli bb 但覺得首歌ek係贏咗 kid milli首歌gray feat到拎晒彩
好似係MBA crew
bigone應該都係crew既人 一開始見到點解有個vmc既人係到
唔明點解佢入到top6
無人提ODEE
我覺得giriboy個beat好鬼頂癮 然後ODEE又carry到 真係聽到起晒雞皮
但swings好撚嘈呀屌 呢首歌giriboy feat仲好過swings 根本唔岩佢 得個大聲
利申:唔憎swings
無人提ODEE
我覺得giriboy個beat好鬼頂癮 然後ODEE又carry到 真係聽到起晒雞皮
但swings好撚嘈呀屌 呢首歌giriboy feat仲好過swings 根本唔岩佢 得個大聲
利申:唔憎swings
superbee個首還可以啦 係贏在performance 冧死囡囡
不過我睇既話會投ODEE
其實先攻同後攻真係影響幾大 如果ODEE先攻既話應該贏咗superbee

不過superbee喺119首歌又唱得好癲
明明swings錄歌把聲好放鬆好有滋性
但上到台得個嗌字
同外國new school果班一樣 玩live就嗌
而家聽緊音源 swings都係差唔多 只不過無咗唔舒服既感覺 但都係focus喺ODEE身上
岩先聽返superbee首音源 其實真係幾好聽 雖然現場既人係focus咗佢地既表演
但論首歌黎講都係唔錯
trapsoul真心係屈機既音樂類型
好舒服好好聽 個吸引力唔關性別事
個人偏心
swings嘈到仆街
EK咁都贏唔到真心on9
下集又bewhy又simon d咁癲
Btw 諗起又要見到olnl
條友好命到 如果唔係揀中swing隊 咁啱隊野又唔夠人 應該連隊都入唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞