K-HipHop討論區 (8) - Show me the money 777做緊啦仲唔入黎一齊傾

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
rd1剩聽rap就打和啦~
rd2就2/4 superbee team好d~
咁rd1因爲表演比nafla team贏都ok既
R2 黑九個尾真係贏哂
真係好正 今季真係幾難揾佢鏡頭
希望佢今次可以走得遠啲
不過覺得黑九玩唔到多樣化 可能行唔到好遠 同埋呢季真係太多勁人
我唔覺得多樣化好重要 如果要因為市場改變風格仲係唔係Hiphop
有媽媽加持先去到咁遠
mommy son 呢壇又係咩事

利申:無睇777
係架 不過smtm本質係比賽 所以啲producer之後用咩準則黎揀人都好難講
不過黑九係有料既 留名睇佢用實力打贏其他人
咩咩事
出左局,但係youtube果首新作品剛upload一星期有10M

雖然個個都知佢係mad clown
主要都係笠住個頭套所以多人留意 不過佢忘詞所以出咗局
https://www.youtube.com/watch?v=DX2c5crYXQk

썸데프 (SOMDEF) - 일교차 (Love Degrees) (Feat. Hoody, BewhY)
https://www.youtube.com/watch?v=7TgeVZT8JUY

[MV] SOMDEF(썸데프) _ Slip N Slide (Feat. Crush) (미끌미끌)
Nafla 跳c walk 真係好撚正
佢媽媽係?

[MV] SOMDEF(썸데프) _ Slip N Slide (Feat. Crush) (미끌미끌)

依首好聽!
Nucksal

香港~!
OMG 我銀包
你地會睇咩票價?
應該1280
不過TasteMaker Presale係點架?
嘩~!!!好想快D睇中字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞