K-HipHop討論區 (8) - Show me the money 777做緊啦仲唔入黎一齊傾

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
估唔到Superbee又唱得幾好聽
諗住佢會贏
三炒就唔好睇
The Quiett對啲後輩真係好好 佢嘅輩份幫個Trap初丁跑舞台
真係要跑
pH-1公演贏返好開心
佢綵排個陣扶住條腰黎跑
托住個mic 老人家咩
睇中字覺得今季diss battle 都幾弱 可能今年轉行love & peace 路線剪到咁
The Quiett對啲後輩真係好好 佢嘅輩份幫個Trap初丁跑舞台
真係要跑
佢綵排個陣扶住條腰黎跑
托住個mic 老人家咩

係囉 其實無好老 佢同chaboom 同年
Paloalto deepflow 大佢一歲 84年
我之前以為chaboom 4x歲 睇左今集先知
D-ark 成日都eh好悶
中立黎講我本身都覺得D.ARK係勁 都覺得佢首歌好聽 雖然the quiett既feat 仲好過d.ark 論歌黎講我都幾like聽d.ark 爆爆地好有feel 但論節目黎講真係唔多想見到佢 btw唔知蝗玻璃心碎咗未
表面睇個stage係幾型 然後見到佢係入面跑 唔小心笑咗
一開頭見到d.ark咁強勢 又rap得唔錯 以為會贏咗
然後ph-1 好從容又勁enjoy個舞台 勁舒服
最重要係最愛既won jae bb出黎 見到第1round 輸3x票都好肯定一定逆轉到
老實講今集diss battle幾悶下 差啲恰著咗 ...
trap boy yarrrrrrrr !! trap boy yarrrrrrrr !! trap boy yarrrrrrrr !!
巴打打算坐咩位
https://youtu.be/FESEUZBLLOk
有冇人有睇過 扮swing好撚似
想買1280 兩張
Trap boy
我好想知chaboom有咩咁勁
我驚係我有偏見
vmc
nafla loopy都廢廢地
基本上得superbee個隊正常
我諗要韓國人先明
應該係寫詞既幽默感同獨特
作為一個香港人只知佢熟boombap
nafla個team 幾個都係成段verse講一樣野
有冇少料到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞