K-HipHop討論區 (8) - Show me the money 777做緊啦仲唔入黎一齊傾

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
有機會 code kunst team
之前唔知code kunst係AOMG
見到佢淘汰完人個" "樣好感度大增
都係最近先入咋嘛
我覺得合作舞台最好係一個rapper搭一個歌手 一剛一柔
例子:Fear,Day Day
所以最好有hoody幫AOMG
如果noel有份唱呢2首就好 indigo佢嗰段最好聽
我覺得flex都係佢個段好聽
Indigo佢同kid milli都好
indiGO 4條友都好正
可能本身indigo 個個成員都鍾意

+1
個人最中意young b 尤其佢把聲
不過睇smtm777後覺得kid milli真心正 變咗心中indigo top2
有時會扮young b把聲
睇下咩beat啦 有啲 high足成首都正

로꼬 (Loco) - 시간이 들겠지 (Feat. Colde)
希望可以喺777見到佢幫手feat.
有機會 code kunst team
之前唔知code kunst係AOMG
見到佢淘汰完人個" "樣好感度大增

佢同colde 之前係HIGHGRND 一齊 btw HIGHGRND其實仲存唔存在
想聽colde 可以睇下之前mnet BREAKERS 其實個節目幾好 有penomeco vinxen 都有集幫人feat. 但收視差後面愈嚟愈趕無啦啦就foul
HIGHGRND 執咗
Tablo 走咗
Moov 有音源
除左melon
有咩網啲歌齊啲
Apple Music 而家乜9都無好嬲
用spotify la
Spotify 有啲d歌都係唔齊
Leehi隻Seoulite唔知點解寧寧舍舍無左Mino feat果隻world tour
仲有其他一時醒唔起
penomeco首coco bottle 好鬼正 loop咗勁耐
spotify 有啲唔齊 但如果有premium 可以down youtube既歌再塞入spotify入面出街聽
btw 之前spotify 有cheetah 最新既album 然後無啦啦刪咗
聽日有code既人有得優先買zico飛
買左勁側....禁極都禁唔到中間位.SOSAD
1580?
佢地冇同台好耐了屌
YES.......禁極都唔靚飛就無買多張比你地了.....
同個CODE只可以買一次..
優先都咁 係咪可以放棄
未必咁灰,我太心急...無等D人買唔到放出來既飛....用左個CODE又番唔到入去再睇有冇好位....
我1280 應該都會有位掛
https://www.youtube.com/watch?v=qbTHgdXb_p4

베이빌론(Babylon) - 'One More Night' (Feat. VINXEN) Official MV

好聽!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞