I fell ship with ptbf

1001 回覆
557 Like 52 Dislike
push
up
push
樓主加油 雖然等得好辛苦
吓 咩叫好答覆...........好on9
push
個細路hurt到樓主要上嚟寫故
lm
Lm
明知係sad ending 但我阻止唔到自己繼續睇
live 左 日日hou住樓主有冇出文
點解係tg完全見唔到樓主問咩叫佢比答覆
live左
樓主你會搵到好男仔㗎 同你年紀差不多又係A0所以好感觸
push
live咗 樓主加油
Live左
曾經既我就好似細路咁唔識表達 又中意挽
女方一直付出 到最後要離開自己既時候先發現
原來自己一直都係咁愛果個女仔
到最後失去左 自己都冇辦法重新投入愛情
希望樓主只係寫故唔係真事
但如果真既
心入面又仲有細路既 原妨坦白啲勇敢啲主動啲同細路講
或者會係hapi ending
push
push
push 樓主加油💪🏻
push
push
追到live 咗
由第一篇追到依家 個故好sad
樓主加油啊
「咩驚喜?」一唔講嗰個令佢尷尬唔自在嘅話題,細路又回復返正常嗰一個輕挑嘅狀態:「你唔係訂咗間酒店房呀話?」

「你又知?」我眨眨眼,有少少出乎意料之外咁反問返佢,因為我事前真係乜都冇講過。定抑或呢個真係男人都會認為驚喜應該要喺嘅嘢?

細路笑笑口拖住我隻手:「都估到啦,唔係呢樣,仲有邊樣?」佢輕快嘅語氣有少少摟打,我扮嬲扮頂佢唔順咁想fing開佢隻手,結果被佢捉得更實,fing都fing唔開。

直到我哋攞咗房,入咗去,細路沖完涼到我沖埋涼,我換埋件網上訂嘅情趣內衣,披住條毛巾行出浴室之前,我都係抱住同細路第一次開房嘅心態咁,渾渾噩噩去以本來訂好嘅計劃行事,唔去再細想我自己到底喺度做啲乜——單純咁跟住自己嘅決定去做唔去思考,其實件事就會變得簡單得多啦。

「你做咩仲披住條毛巾呀?又唔係未見過。」細路嘴邊掛住可惡嘅笑意,一早赤裸住蓋住被坐喺床上面望住我一步步向佢走過嚟。我揑住身上面嘅嗰條毛巾,慢慢走到佢面前坐喺床邊,然後抬頭望住佢。

我仍然未係好敢主動吻佢。

「你理得我呀,我凍吖嘛⋯⋯」跟得細路多,我都唔係鐘意嘴上服輸嘅人。雖然如此,或者細路都係睇得出我始終都係有啲第一次嘅惶恐不安,我講完呢句,佢就㩒住我揑住毛巾嘅手,另一隻手揑住我下巴就錫落嚟。

縱然同細路接過好多次吻,我理應已經習慣咗佢嘅唇舌,但唔知係咪我知呢一次我哋會做晒全套,我竟然開始有啲緊張得呼吸唔嚟,錫咗冇幾耐就喘氣,鬆開細路嗰陣我先發現我早就放開咗條毛巾,雙手交叉撓實細路嘅頸後冇放到手。

「你呢件衫⋯⋯好靚呀。」

冇咗毛巾嘅遮掩,細路終於睇到我身上面著咗件情趣內衣。件衫喺上網買嘅,花紋主要係黑色透視嘅lace。我揀呢件衫嘅主要原因當然係因為佢著重胸部嘅設計,稍稍漏乳得嚟又用啲黑lace遮一遮,啱晒我呢啲假正經又啱埋細路嗰啲鐘意奶嘅需求。果然,睇到細路熾熱起上嚟嘅眼神,我就知道佢好鐘意。

細路鐘意件衫嘅表現當然就係好唔客氣咁㩒低我咬落嚟。撥開咗嗰少少lace,細路就盡情咁享用佢鐘意嘅奶奶,用手捏起一邊乳肉就又吸又舔,吮得津津有味咁嘅樣,用力嘅程度簡直就好似佢可以喺lin頭吸出啲咩出嚟咁。「你今日⋯⋯好大力啊嗯⋯⋯」我摷吓細路嘅頭,手指穿過佢嘅頭髮嗰陣隨住佢嘅力度一鬆一緊,大脾都不自覺咁一下下夾緊細路嘅腰。

細路大大力再吮吸多一下我嘅乳頭,先至喘住氣鬆嘴:「你唔係⋯鐘意我大力啲咩?」唔死心咁再用脷舔弄多幾下奶頭,細路一邊含住奶頭一邊含糊咁講:「你件衫⋯點樣得嚟㗎?」

舔胸嘅快感雖然比唔上舔穴嘅感覺,但作為前戲嚟講其實都綽綽有餘,再加上周不時細路嘅唇同舌仲會延伸到鎖骨之上,同頸窩之間嘅敏感位,所以我喺抵受唔到強烈嘅感覺嗰陣只能蹭住床單搖住頭,略帶啲哭腔咁半鬧半撒嬌:「你咁樣⋯你叫我點⋯講喎⋯⋯!」

到我真係忍唔住嗰下嗰陣,我捧返起細路嗰頭接返吻,等佢暫時冇辦法再喺我身上作惡。細路嘅舌竄入嚟同我交纏,但係唔知細路係咪仲係處於口腔期,佢好快變做吮吻住我嘅嘴唇,唇舌交接嘅水聲充斥住我嘅耳仔,我成個人頭昏腦脹,熱到就嚟溶做一灘被煮滾嘅蜜糖。

「⋯⋯咁快就冇力啦?」
細路放開咗我嘅嘴唇,舔咗一舔我嘅嘴角。可能見我冇力應佢,細路邪惡嘅手指隨住我身體嘅曲線慢慢向下,蹂躪過我雙乳之後,又慢慢向下游走,直至撥開底褲,摸索到我小穴嘅入口。

「痛呀⋯⋯」無論幾多次都好,我都冇辦法適應小穴一開始被插入嘅感覺,就算只係手指,都總係有一種被侵犯嘅少少不適感。細路聽到我喊痛,就喺咁玩我嘅敏感點去轉移我嘅注意力:「成日入少少就話痛⋯⋯今日要插鬆啲你先得⋯⋯」

「插得鬆嘅話⋯⋯你想點咪點囉。」雖然仲係有少少唔舒服,不過習慣咗忍耐到就冇乜嘢。我含住細路嘅耳垂,吮一吮錫一錫,即刻感覺到佢嗰身震一震,再吹氣咁講:「第一次入,你温柔啲吖。」

「⋯⋯得啦。」
之後嘅細路冇再廢話,順手除咗我件衫,佢就專心致志咁開拓住我下面嘅小穴。細路嘅手指慢慢由一隻變到兩隻,再到後來嘅三隻,伴隨住少少嘅水聲,我哋間唔中接個吻,佢搓下我嗰波,我磨兩磨佢條撚,反來覆去,就算開住冷氣,間房都係非常悶熱,我哋就算大家都冇著任何衫都唔覺得凍。

終於,來來回回咗幾個回合嘅前戲,細路似乎覺得我嘅身體已經準備好,佢壓住我,打開我嘅雙腳,用佢蓄勢待發嘅肉棒對住我嘅小穴磨咗一磨,然後緩慢但又堅定咁將成條肉棒頂入嚟。雖然事前做好曬身體同心理嘅準備,但係佢入嚟嘅個一刻,我仍然無法好好接受。

事實上破處冇我想像之中咁痛。
又或者可以講唔係痛嘅問題?細路屌入嚟嗰陣嘅感覺我唔會形容為痛,但如果真係要講出嚟嘅話,就真係好老土咁講似係打樁機一下一下塞入嚟嘅感覺,你似係未抖好一啖氣又有嘢塞落嚟嘅感覺,頂住頂住咁,你唔會話舒服(畢竟你俾人插緊),但係你又唔知點解唔想叫停。所以嗰陣時嘅我,只能張開口急速咁呼吸,捉住細路嘅手臂,皺住眉望住上方嘅細路用力耕耘。

各位巴打原諒我呢度寫到一啲都唔靚咁,可能男仔睇起嚟覺得好正,但事實上女仔角度睇自己真係覺得自己好核突——我後尾諗返,我終於明白點解A片啲女仔搞嘢嗰陣要用手臂遮住自己嗰樣,因為真係覺得自己被摧殘嗰樣面容真係好扭曲,雖然細路係咁話正要睇咁,但呢一點我諗我係永遠get唔到點正法嘅——

扯太遠啦,總之其實破處嗰一刻我好似諗咗好多嘢又好似冇諗嘢咁,大概可能細路屌咗我一分鐘到我嗰腦海先至緩慢地咁認知到呢個事實:我真係俾咗隻豬細路,我真係同人搞緊嘢。原來扑嘢係咁樣嘅一個感受。

喺我腦袋一團亂麻、亂咁呻吟嘅時候,細路抽出嚟再頂入去,佢抽抽插插之間仲好有閒情逸致咁同我講話留意到冇血出喎,可能我就係嗰啲冇血嘅處女。我就完全唔想同佢討論呢個話題,有冇做過我自己知,再加埋我諗你見到我嘅反應呃唔到人啦掛?

「唔好講啦⋯⋯你頂到我太、太入啦⋯⋯慢啲啦⋯⋯」我雙手攬住佢,咬住唇同佢哀求道,嗰身被佢嘅動作頂到一下一下撞返落床,把聲都有啲支離破碎:「塞到好滿啦而家⋯⋯」

「得啦⋯⋯你快啲伸你條脷出嚟⋯」唔理我嘅要求,伏喺我上方嘅細路低聲誘哄住我,氹我做佢想做嘅嘅嘢:「冇錯,就係咁樣⋯⋯」

細路含住我伸出嚟嘅脷一番吸吮,繼而我哋交換咗一個濕漉漉嘅悠長親吻。我下面嘅嘴被佢喺咁插入嚟,上面個嘴又被佢塞住,只能隨住佢嘅進攻發出一個個鼻音,無力招架,只能任佢擺佈一個個唔同嘅體位同姿勢。咩嘢後入呀狗趴呀觀音坐蓮呀都試咗一陣,最難嘅應該係後背嘅狗趴,因為細路太高我太矮,我就算一直趷高腳去配合細路嘅高度都唔係太順利,所以呢個位大概玩咗一陣放棄咗。

第一次做愛嘅感覺就好似我上面咁講一樣同我想像中有所出入。細路一下又一下咁屌入嚟,我有時就好似被頂到胃咁,有種飽飽濟濟嘅感覺,坐喺細路上面將佢條肉棒吞入去嗰陣尤其係咁樣。但係我又無辦法叫細路停,因為一停落嚟嗰下又覺得好奇怪,我自己都唔知想唔想控制自己條腰郁唔郁好。我應該係清醒嘅,我可以感覺到我自己做緊咩,但係我又好似有啲處於一個出神狀態嘅茫茫然,唔知自己諗緊乜,大概只能隨住細路嘅節奏起舞。

「就、就到啦⋯⋯」

就係咁樣換咗好幾個姿勢,細路突然換返傳教士姿勢㩒住我越嚟越快,我被佢插到搖到震曬,我望住細路喺我上面皺住眉嘅樣,下意識咁收緊下小穴,雖然有少少不得其法,但係見到佢時鬆時緊嘅眉頭同聽到佢時輕時重嘅喘氣聲,我諗真係就快到射精嘅一下啦。

「我、我真係要射啦!」細路捉住我條腰,想抽返出嚟嗰陣,我抬起身攬住佢話:「⋯⋯你射喺入面啦,我食咗藥。」

係呀,要做就做全套,我唔會俾自己有意外發生,所以我一早食咗藥,等自己唔會再有擔驚受怕嘅機會。

「⋯⋯哼嗯!!⋯⋯」
細路射咗入嚟,我攬住佢,嘗試認真感受記住呢種感覺。到佢射完嘅嗰一刻,我都係顫抖住咁緊緊抱住佢唔肯放手,直至佢慢慢咁退出嚟,我先喘住氣放開汗濕嘅雙臂。

⋯⋯太刺激,亦都太奇怪啦。

我坐返起身,感覺到雙腿之間控制唔住有精液流出嚟嘅感覺。成身黏笠笠又有汗有口水同分泌液,我忍唔住想起身行去廁所沖涼,點知被瞓喺床上面嘅細路拉住又跌返入佢嘅懷抱。

「唔使咁急起身啦,」細路嘅聲音帶有性事過後特有嘅慵懶:「喺度陪我抖多陣先啦。」

抖?
我成身黏笠笠勁污糟咁,淨係想快啲沖完涼返屋企訓個覺咁,有咩好抖呀?
可能之前細路話我同其他女人有時當佢係性工具係岩掛,因為我而家終於扑完嘢,就好似完成咗一個任務咁,我淨係想拿拿淋沖完涼訓覺,完咗事特別快清醒咁,冇特別想温存一下。

細路就唔同,喺我想推開佢起身嗰陣,佢就攬實我唔肯俾我起身。

「做咩咁急呀⋯⋯」細路懶洋洋咁攤喺床上面,抱住我唔肯放手,死都將我塊面壓返去佢心口:「攤多陣先啦。」

「我想去沖涼呀⋯⋯」被人呢個姿勢箍實咗,我一想起就被人攬返壓返轉頭,起都起起唔到。細路抱到我實一實,用下巴喺我頭頂磨磨:「陪我訓多陣先啦。」

我被逼趴在喺細路胸前,同佢赤裸裸咁攬住訓咗一陣。用呢個姿勢,我可以好清楚咁聽到佢嘅心跳聲由略略急速慢慢變為平緩。

一下又一下,砰砰、砰砰。

呢次係我惟一一次咁清晰咁聽到細路嘅心跳聲。
亦都係惟一一次我同細路嘅心如此靠近。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞