I fell ship with ptbf

1001 回覆
557 Like 52 Dislike
Pish
Push
push
絕望地push
lm
push
push
如果係真人真事,樓豬沉得好勁
push
push
Push
push
lm
Im
push
Diu..
Push
可能就係呢一個擁抱,我又再一次心軟咗。喺行咗尖沙咀海傍到美麗華之間幾個來回之後,佢再帶我向住旺角方向走,我心知肚明之後會發生啲咩,我都冇拒絕——佢又一次帶我嚟到朗豪坊後面嗰間時鐘旅館,我都認真咁笑吓佢其實係咪有股份喺入面,所以先咁鐘意帶囡囡嚟呢到。

今次意外地前房嘅大叔將最入面嘅大房俾咗我哋,冇錯,就係細路之前一直係度講有最大間沖涼間隔嘅房。另一樣出乎我意料之外嘅嘢係,今次上到去成層都冇人。節日,尤其係平安夜,唔係應該會好多人嘅咩?可能而家時間尚算還早?我望吓手機時間,家下九點幾,應該一陣仲有時間出返去商場倒數嘅。

我諗得實在太天真。

細路似乎餓咗好耐,而我都似乎係咁。今次佢死拉爛拉咗我入去陪佢沖涼,我本身單手拎住咗啲頭髮(係呀我又冇帶橡筋),結果被佢係咁亂摸嘅攻勢之下忍唔住放低咗,推推吓佢變咗兩隻手都交叉咁箍喺佢頸後面。

我諗,動情得咁快,大概都係有少少因為節日嘅關係掛?普遍女仔都比起男仔更加講究重視節日嘅意義,而佢㨂今日約我出嚟,我係好開心嘅。摒除嗰啲唔愉快嘅嘢,我決定淨係享受而家呢一刻。遲啲嘅嘢,過完今晚先算。

所以,我今次濕得特別快,亦都特別激動。唔知道係因我投入咗,定喺佢技巧真係再有進步咗(我又係唔想諗點解),佢錫落嚟吮指條頸同胸前我都覺得特別有感覺,忍唔住大聲咁呻吟出嚟。

「好痕吖⋯」我頂唔住,又想抱住佢嗰頭,又想擰埋一邊,用手背遮住自己隻眼同面:「你做乜係咁吮落嚟呀⋯好痕呀,唔得啦⋯⋯唔好吮咁耐⋯⋯」

含住咗一啖奶肉唔肯放,然後再用脷尖來回舔掃,細路發出含糊嘅聲響,勢要玩到紅紅哋一撻先肯罷休:「我學咗一隻新嘅招式⋯今次我整俾你睇呀,個印會比上次留勁耐⋯⋯」

我已經學識咗去無視或者唔去在意細路某啲令我不愉快嘅發言。講返個印,其實上一次搞嘅時候佢已經喺我頸嘅附近留咗幾個吻痕,好彩嘅係,嗰時已經進入冬天,我著高領衫都唔係問題,而啲印都好快消咗。

所以佢講話留印,我其實唔大擔心,甚至仲有啲雀躍嘅心情。我任由佢係咁纏住我條頸同對奶嘅位置,一邊係咁同佢咋嬌:「唔好啦,你留印會被其他人睇到㗎,我點見人喎⋯⋯」但係女仔又係有時口不對心嘅。被吮咬到興起嗰陣,我又會摷亂佢嘅頭髮,細細聲咁講:「大力啲啦,再大力啲,我鐘意人大力啲⋯⋯」

而呢一晚嘅細路喺真係如我所要求咁,粗暴咗啲。用力咁揸咬住我個波,細路吞吞口水,掰開我下面夾住佢條腰嘅腳,摸入去我嗰小穴到:「嘩⋯⋯你今日做咩濕得咁快嘅⋯我一摸入嚟就已經咁濕⋯⋯」

「濕啲唔好咩?」開始痴痴地嘅我伸出脷舔吓佢耳仔,咬咗咬佢耳珠:「我想講,其實頭先喺K房到我已經濕咗⋯連底褲同頭先對絲襪都濕咗少少⋯⋯」最尾仲向細路耳窿吹咗口氣。

細路縮咗一縮,成身震咗幾下,然後就報復似咁將佢放喺我小穴嘅手指插得更深:「係咩⋯⋯我摸吓喺咪真係咁先⋯⋯」

「啊,痛呀——」被痛楚喚返少少理智嘅我㩒住佢隻手,皺皺地眉咁話返佢:「有啲痛呀⋯⋯」

「入個少少就話痛,」細路有啲不滿:「冇搞你一排又變返緊,明明上次都入到一兩隻手指架嘛⋯⋯我而家先入咗一隻手指咋喎,都未入呢個。」細路放輕咗力度,但係都同時用腰力頂頂佢條撚,幾乎係明示緊佢要插入嚟嘅野心。

「緊啲係壞事嚟㗎咩⋯⋯」我笑住喺細路塊面上面錫咗幾啖,以作安撫:「唔通你想入面鬆拋拋咁就好啦喎⋯⋯哼呀,你插得太入啦⋯⋯」

細路好似已經對我嘅調笑冇咁多好氣,佢直接用行動嚟代表話語。跟住落嚟嘅時間,我諗對佢嚟講係漫長嘅開拓過程。隨住我嘅反應,細路慢慢咁加手指放入嚟,或者轉換住位置插入嚟。佢時不時同我接個吻,或者嘗試改變姿勢,睇吓會唔會隊下隊下就入得深啲或者入得多啲手指。到後來勉強入到三隻手指,佢將我壓向牆,扶住自己條撚,又想趁我不備想一下子插入嚟。

「唔得呀衰人!」我避開,又係再次避嚟避去扭嚟扭去:「唔好啦,唔好插入嚟啦⋯⋯」我真係仲未想失身住。雖然已經做到呢個地步,細路同我互相被撩撥到呢個樣,我亦都唔會否認我有一啲時候真係諗過俾咗隻豬俾細路算數,但係,但係⋯⋯

我都係過唔到自己個關。
就算係已經搞到呢個田地,我都係唔想將我嘅第一次交俾一個唔鐘意我嘅人。
我係對細路有好感,但係未到鐘意嘅程度,又或者咁講,我未鐘意細路鐘意到願意無視一切現實,然後將處送俾佢食咁。

呢樣好現實。用真心換真心,冇心冇金,人哋點解要俾你?
細路仲未好技巧到氹到我願意俾佢,所以仲有啲清醒嘅我,無論佢點搞我都好,就算真係夾硬入咗少少,我都要佢出返去,呢條線我都係冇俾佢過。

女人就係咁麻煩。

唔知道細路究竟算係有紳士風度,定係佢有信心遲早會搞到我所以不屑用強行手段,最終佢都係冇夾硬插曬成條撚入嚟。我嗰刻其實鬆咗一口氣,因為其實我feel到,有幾下細路真喺好想唔理我制止衝入嚟。佢要真係用力嘅時候,我感覺到就算我真係好用力咁推佢㩒住佢都係唔會有用。成日話男女平等乜乜物物,但係呢啲天生少少嘅男性體力優勢真係令女仔無辦法走得甩。所以我都好多謝細路,最後佢都叫尊重返我冇強姦落嚟——而我多謝佢嘅方式,就係主動同佢含撚。

有咗第一次嘅經驗,我對口交有多咗少少嘅知識。縱然親身經驗都只係得一千零一次,但係睇得多AV點都識少少有樣學樣嘅。我扶住細路條肉柱,垂眼低頭慢慢咁由下面嘅蛋蛋舔上嚟——先細細力含住佢右邊粒蛋,吐出嚟再舔再吮再含,跟住對另外一邊粒蛋蛋都如法炮製。含到咁上下,我開始由肉棒底慢慢咁奶上嚟,然後再一口含住佢龜頭,用條脷不停咁打轉。細路係咁喺我上面教我要點樣含,我努力嘗試跟隨,但係有少少時候都係會刮到少少。

「嘶⋯⋯你刮到少少啦。」細路有少少投訴,佢按住我個頭,開始想逼我含曬成條:「係啦,含深啲,再含入啲,吞曬成條𠳔⋯⋯」

我試下跟住佢咁講,努力試下吞盡成條肉棒。但我諗細路條撚始終冇AV入面有時啲㗎佬咁細條,所以頂到喉嚨定我就已經覺得好頂唔順,呼吸唔到就想吐出嚟。細路自然唔想,仲想繼續㩒住我個頭繼續含多幾下。我又吞又吐咗好幾下,發出咗嗆咳嘅聲音,細路先係稍稍鬆開。我少少同細路鬥力咁,順住佢嘅力含,又頂住佢啲力吐返條肉棒出嚟。來回咗幾個回合,再加埋佢一路打一搓佢條撚,佢先終於有射出嚟嘅意思。細路要我調轉身,趷起嗰屁屁對住佢,然後幾秒之後,我就feel到佢啲精射咗上嚟啦。

我攞床尾啲紙巾抹返乾淨之後,回頭就見到佢享受緊射精嘅餘韻。壞心腸一起,我主動過返去,含返佢嗰條射完仲有少少硬嘅肉棒起嚟。

「哼⋯唔好⋯⋯夠啦,唔好⋯⋯」
細路似痛苦又享受咁嘅樣搞到我有少少明白點解啲人咁鐘意調教,又或者點解啲人愈叫唔好你就愈興奮。懷住同樣嘅惡趣味,我用返自己嘅節奏去吞吐細路嘅肉棒,睇住細路想阻止但又無力阻止嘅樣,我先覺得好似收復返失地咁。

有來有往,先至好玩㗎嘛。
追到live 💪💪. 加油 個心路歷程,似坐過山車
Live
樓主身心都就快失守
push
Push
以為係膠post
push~~~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞