I fell ship with ptbf

1001 回覆
557 Like 52 Dislike
正常女仔點會搵呢d
More
幾好睇
寫得好真
push
繼續
唔好停
但我估唔到我以為好遠好遠嘅下次就喺一個星期之後嚟咗。
仲要喺我自己親自約嘅。

其實冇咩特別原因亦都冇咩好分析。我需要一個人,而佢啱啱好願意,而我又肯咁樣。啱啱又忙完一個大project,我想放縱一吓,唔得咩?

於是我提出咗約出嚟,而佢當然冇拒絕。我冇提過過話free唔free或者俾幾多錢呢啲嘢,因為我覺得好似有啲唔恰當——佢而家究竟當我喺客定喺當我喺炮友呢?我唔知道,我都唔識形容我哋呢段關係。俾錢唔喺大問題,但喺俾咗喺咪有啲奇怪?

然後六日之後嘅晚上九點,我哋照舊老地方朗豪坊等。
細路今次冇遲到,可能喺約得比較遲嘅關係,佢反而仲早我少少到。我到嘅時候,佢靠住欄杆向下層嘅方向張望,可能喺望緊我掛?佢咁樣有少少似喺屋企門前等緊主人嘅狗仔咁,幾cute。

我帶住笑意,行咗埋去推推佢,撓住佢隻手:「等咗好耐啦?多謝你今日肯出嚟陪我吖。」

「冇啦,冇咩嘢。」
好似已經成為咗一個習慣咁,細路拖起咗我隻手,我拖住佢隻手,行係初冬嘅旺角街頭上面。呢一刻,我覺得我哋就同身邊經過嘅一對對情侶冇咩分別。

溝開女果然喺唔同啲。

我咁樣諗諗吓吹吹吓水嗰陣,細路已經帶我嚟咗一間朗豪坊附近嘅時鐘酒店樓下。呢間時鐘同上次去過嘅嗰間有啲唔同,如果真喺要我講嘅話,大概就喺更貼切一般人對於時鐘酒店嘅印象,光猛大隻嘅招牌,但同時略帶幽暗無人嘅樓梯。

「呢間我去過幾次,幾唔錯㗎。」細路拖住我行上呢條樓梯,似乎架輕就熟。行到去前台,細路同前台嘅大叔講話要間房,然後擰轉頭問我:「你想要幾多個鐘?」

「嗯⋯兩個鐘左右?兩個鐘啦。」

我扮到自己都喺好純熟完全唔感到尷尬咁。我上時鐘嘅經驗就只有上次嘅一次,然後女仔咁樣好似半光明正大喺外人面前討論我哋扑嘢嘅時長,唔尷尬咩?但喺我知惟一克服呢種尷尬場面嘅招數就喺扮做一啲都唔尷尬,好正常大方得體咁就好快過咗去㗎啦。所以我逼住自己唔好諗面前呢嗰前台大叔喺度諗咩同會唔會意淫我哋(或者笑鳩我食嫩草啦),喺細路拎緊銀包嗰陣迅速開埋銀包俾咗錢,然後大叔就指咗間房俾我同細路入房啦。

間房喺左手邊第二間嘅房。沿路行緊入去嗰陣,細路仲細細聲同我講:「我上次嚟唔喺用呢間,嗰邊嗰間大啲,沖涼嗰位都舒服啲囉,最衰我哋今次用唔到呢間⋯⋯」

其實有時候,我唔知細路啲拍拖經驗喺點得返嚟。
我嘅意思喺,細路嘅調情技巧喺幾唔錯,有時有啲細節位喺做得幾好,例如拖手呀送你走呀嗰啲咁,message嗰陣都幾識氹人開心。但喺好多時候,佢又有一啲壞習慣,會成日喺我哋出嚟嗰陣玩電話不得止,仲會成日唔覺意講得太多,查實冇女仔會鐘意聽你同其他女仔啲嘢。我唔知細路喺咪太信我或者喺喺我面前太舒服,好多時好多同其他女仔嘅嘢唔經大腦咁講咗出嚟。

唔知喺我好彩定唔好彩。佢呢一點,成日提醒我唔好諗太多嘢。

入咗房,細路熟晒架步咁開咗電視就走入去沖涼先。我除咗對boots,掛起咗我哋兩個件褸之後就攞起咗嗰遙控㩒起上嚟,好快就俾我㩒㩒下轉到AV台。細路圍住條毛巾包住下身出到嚟,帶啲驚奇咁問:「咦,你點轉到呢個台嘅?」

「吓?我都喺㩒吓呢嗰掣,再㩒埋呢嗰掣⋯⋯」
細路坐咗落床愈挨愈近,我笑住咁遞個遙控俾佢玩然後話去沖涼。點解我呢個有著衫嘅人會比呢嗰冇著衫嘅人覺得更尷尬嘅?細路叫我開住道趟門沖俾佢睇,我反咗嗰白眼話返佢傻,笑笑口咁閂埋道門。

其實我有少少後悔想縮沙。
除晒衫沖涼嗰陣我咁樣諗,但好快我就叫自己唔好再去諗呢樣嘢。房都開咗,仲可以點?同細路開咗咁多次房,除咗我嘅第一次之外,我每一次都唔記得帶橡筋紮起啲頭髮。所以沖涼嗰陣我成日要單手揸起啲頭髮等佢唔好濕,然後單手有少少狼狽咁沖涼。

「唰啦一一一」
沖涼隔間道趟門突然被人打開咗,本身沖完涼喺床上等緊嘅細路一嘢衝咗入嚟,將我㩒喺牆到kiss落嚟,我被逼抬起頭,任由佢大大力咁鉗住我嗰下巴咁嘴,等我喊都喊唔到——直到佢感覺到我冇反抗嘅動作,先慢慢鬆開然後攬實我繼續低頭同我接吻。

我冇諗過佢會咁樣做。
見到佢衝入嚟嗰吓,我嚇咗一跳,被人錫咗陣先回過神。放低咗嗰花灑,我趷高腳,攬住佢后頸,瞇埋眼專心咁同細路唇舌交纏。我感覺到細路壓落嚟我嗰胸,同埋雙手好唔老實咁慢慢由我條腰滑落到我屁股揸咗兩下。

「嗄⋯⋯你做咩突然,沖咗入嚟嘅⋯⋯嚇親我⋯⋯」半罵半撒嬌咁話細路,其實我喺覺得有少少心跳嘅。雖然鐘意控制人命令人,但偶爾被人哋征服吓嘅感受都唔差吖。

細路低頭,喺我耳邊咁講:「你之前咪話想人咁樣對你嘅?鐘唔鐘意?」

——「我鐘意人地壁咚我,用力推我埋牆錫落嚟😳」
「我咁做你因住會喊吖😏」
「唔會囉,我只喺會爽到攬實你,夾緊你🙈」——

佢實現咗我一個隨口講過嘅性幻想。重點嘅喺,我講過嘅嘢,原來佢有記得,擺咗喺心上。
我如同我所講過嘅咁樣,夾住咗細路嘅大脾,然後feel到自己開始慢慢咁濕起嚟。

攬錫咗一陣,細路將我推出沖涼間然後推埋落床。佢一隻手㩒住我嘅手腕,然後將我壓落床咁係咁錫,一隻腳仲插埋入我雙腿嘅中間,搞到我合唔埋自己隻腳,只喺夾到佢有少少腿毛嘅腳咁。等我哋唇舌交鋒咗好一陣之後,細路終於肯離開我嘅嘴唇,慢慢、慢慢咁錫落咗我條頸同胸前。

「慢啲啦⋯好痕吖⋯⋯唔好啦⋯⋯⋯⋯」
或者喺因為動情咗嘅關係,平時唔特別有感覺嘅地方,嗰到嘅觸覺都好似被無限地放大,連小小地掂吓亦難以忍耐,我喘住氣,心慌意亂咁發現自己漸漸冇咗控制權。我實在講唔清楚,自己捉住佢頭髮嘅行為,到底喺想佢繼續吮含住我頸窩同胸前,定喺想一嘢推開佢作怪嘅嘴。

喺呢嗰時候,我先可以盡情咁摷亂細路嘅頭髮。因為有弟弟妹妹,所以我慣咗鐘意摸人哋嗰頭,摷亂啲男仔嘅頭髮。見到佢哋嗰頭亂晒,我就唔知點解覺得好開心。細路因為喺細路,格外注意自己嘅外型。成日都唔俾我掂佢嗰頭。我惟一可以放肆嘅時候,就喺佢被我個胸迷住咗嗰陣,即係而家。

細路吮吓吮吓,就吮吸到佢最鐘意嘅重點。一吮住就唔願鬆,喺要含咬到少少腫先肯罷休。所以到咁上下我要扯一扯細路嘅頭髮,等佢放過我:「嘢⋯唔好,唔好再吮嗰到,我唔想好似上次咁損咗⋯著衫都痛囉⋯⋯」

「同埋你唔好再錫我條頸⋯我頂唔住啦⋯⋯」用大脾夾吓夾吓細路,我開始舔咬返佢耳仔,然後滿意咁睇到佢合埋眼,開始好享受咁喘起氣嚟。

一來一往先至喺公平㗎嘛,唔喺咩?
繼續
加速
lm
希望唔係真人真事
終於等到你 加速
真係好好睇
呢個故事有啲水準
lm
耳仔喺一個我覺得幾敏感嘅地方,雖然無咩經驗,但我都照辦煮碗,將我覺得會舒服嘅動作都如法炮製到細路嘅身上,而佢嘅反應都鼓舞咗我。我偶爾吮吓佢耳垂,含舔住佢耳仔嘅線條,用舌頭鑽落佢耳仔到,佢急促嘅呼吸都話俾我知佢enjoy得好緊要,令我有啲反攻一城嘅喜悅。

我學住佢咁樣,玩夠咗耳仔就慢慢將吻延伸去其他嘅地方。反騎返佢身上,我先同佢打咗一輪車輪,吮吸咗幾吓佢嗰喉核,然後輕輕喺佢膞頭上面咬咗幾吓。留低咗一個淺淺嘅牙印之後,我沿路錫落去,有樣學樣咁舔吮起佢粒lin嚟。

感覺上男人嘅乳頭好似冇咁好玩咁,我抬起眼,見細路都喺一臉享受咁合埋眼任由我動作。我忽然壞起心腸,不輕不重咁咬咗一吓細路嘅乳頭。

「嘶——你嗰衰姐姐吖⋯⋯」
唔知喺咪咁樣刺激咗佢,細路突然張開眼睛,將我一下推翻反轉落床,霎時之間我哋上下嘅位置對調返轉頭。佢一隻手㩒住我,好兇狠咁望住我,我就笑笑口咁望住佢,帶少少挑釁性咁問:「我有咩衰呀,細路?」

我認,我喺特登嘅。

於是細路帶啲懲罰性質咁一嘢噬落我嗰奶頭到用力吮吸,另一隻手就把玩住嗰胸,用力嘅程度似喺想喺我嗰奶奶到吸出一啲奶水出嚟。我忍唔住叫咗出聲,顫抖住想推開佢,細路就搏命唔肯鬆口,吮到我嗰波扯埋起嚟。

「你叫到好淫吖⋯⋯好好聽⋯⋯」
細路終於肯鬆嘴,佢喘住氣有一下冇一下咁吮吻住周圍啲乳肉,吸舔下波邊。我搖搖頭,有少少意亂情迷咁想縮起嚟,避開佢令到我無辦法正常思考嘅唇舌:「唔喺吖⋯邊有⋯⋯你收聲⋯」

然後細路用佢把口,身體力行咁叫返我收聲。佢扯開咗我擋喺面前想遮住自己嘅手臂錫落嚟,攪動我嘅舌頭濕吻,另一隻手靜雞雞咁摸咗落我下面——因為嘴被細路塞住咗,我只能發出不滿嘅鼻音抗議。細路嘅手指緩慢而又帶住堅定咁插咗入嚟,輕輕咁轉動住摸索。小穴被異物插入挑動嘅感覺令我覺得有啲唔舒服,被人掰開嘅腳想合返埋嚟但又不得其法,只喺可以皺住眉頭咁忍耐:「慢啲啦⋯⋯太、太深啦⋯⋯我痛⋯⋯」

但喺漸漸地,喺細路雙管齊下嘅挑逗之下,我開始有少少出水啦。
有咗潤滑之後嘅情況好好多,細路嘅手指可以越插越入,越入越順暢,慢慢仲勉勉強強入到兩隻手指,仲聽到有少少水聲。我皺住嘅眉頭唔再只因為唔舒服,雖然小穴仲喺有漲住漲住唔多舒服嘅感覺,但喺而家比一開頭好得多啦。我唔再緊緊夾住雙腿,間唔時仲攬住細路條頸,送上一個個親吻。

但喺大概咁樣就比錯咗signal,又或者咁講,其實細路應該一直都冇放棄過想真喺屌入嚟嘅諗法,喺我唔為意嘅時候,細路已經扶住佢碌鳩,想衝入嚟撞入去小穴入面。我被佢嗰下嘅衝刺驚醒,即刻㩒住佢隻手唔俾佢入。

問心,我冇打算俾細路攞走我嗰處。我對細路,其實只有好感,未到鐘意嘅程度。
喺呀,雖然去到呢嗰地步,我仍然好天真咁,冇諗住俾佢真喺插入嚟。女人嘅思維係好撚奇怪,唔好話連登仔,就算喺女人自己有時都唔知自己諗乜鳩。

話就話喺意亂情迷,但喺有一部份嘅我依然非常清醒,可以理智思考。我知道呢一刻嘅我喺唔想而家咁樣冇咗隻豬,我仲喺想留返俾我真正嘅男朋友(雖然佢並不存在)。
所以,就算細路想無視我嘅抗拒,有幾次想扶住碌棍衝入嚟,我都喺繼續用力握住佢揸住自己條撚嘅手腕,嗲住聲咁求佢氹佢,唔俾佢夾硬塞入嚟。

我哋糾纏咗好一陣,可能見我咁堅持,細路終於打消咗今次屌入嚟破我處嘅念頭,繼續同我淨喺玩前戲咁。而我,即使衝動到反騎返喺細路身上,用佢嘅龜頭去磨我嘅小穴嘅時候,我都冇被細路突破我嘅防線。唔入得就係唔入得,呢個喺我嘅底線。

我明白唔係個個男仔都願意喺精蟲上腦嗰陣放棄強逼嘅手段唔入,因為知道細路咁樣喺有啲委屈,所以,喺佢㩒低我嗰頭將我嗰頭靠近佢下體嗰陣,心軟嘅我冇再拒絕佢。

我冇試過同過其他男人有經驗,所以無從比較到底細路碌鳩到底喺長喺短、喺粗喺右。新手嘅我只喺自己摸索舔咗幾舔,含吮咗佢龜頭一陣,淨喺覺得有一種好澀嘅味道,唔喺難聞但都絕對唔喺一種好食嘅味道。細路睇嚟唔喺太滿意呢種隔靴搔癢嘅侍奉,喺我再一次含住佢龜頭吮弄嗰陣,佢用手壓低咗我嗰頭,逼我吞得更深——我努力嘗試吞晒佢成條撚,但喺佢龜頭頂住咗我喉嚨定,搞到我無辦法好好呼吸。堅持咗幾秒之後,我終於忍唔住,吐返佢碌鳩出嚟,然後嗆咳返幾吓平復返呼吸。

究竟啲人喺點解可以做到一路呼吸一路吞吐一條會阻礙你呼吸嘅肉腸?
我用手背抹一抹不自覺流出嚟嘅口水,有少少苦惱咁望住細路仲喺好勃起嘅肉棒。呢次喺我第一次幫人口交,細路見勉強我唔嚟,都算肯體諒我咁唔使要我含到佢出,佢後尾自己一路揸我嗰胸一路自己再打出嚟就算。我見佢咁乖,到後來我陪佢抖完享受埋射完之後嘅餘韻,我冇拒絕到佢叫我同佢一齊沖鴛鴦浴嘅邀請。

要尷尬嘅頭先一早都尷尬完,所以我咩再唔好意思咁同佢光脫脫入咗沖涼間。因為頭先無辦法堅持含到佢出嘅關係,我覺得有少少虧欠咗細路,自然對佢温柔啲,服待吓佢沖吓涼咁。見到細路喺花灑水流下洗頭洗面甩住水嗰樣,好似啲狗狗淋濕咗搏命甩水,我又有少少忍唔住笑咗出嚟。

「做咩又傻笑吖你?成日喺咁喺度笑笑笑?」
帶少少惱羞成怒咁嘅樣,細路可能以為我唔知笑佢啲乜咁,有啲冇好氣咁睥住我。
「冇吖,」我又唔小心咁笑咗出嚟:「我冇笑你囉。」

後來唔知講起啲咩,到我哋沖完涼著返晒衫嘅時候,我話我其實都幾重下,就算喺細路呢啲唔算太瘦弱嘅男仔都應該揹唔起我。「唔會囉,我實揹到你!」好勝嘅細路自然唔肯認輸,就咁坐喺張床叫我挨上去,喺都要揹起我為止:「快啲過嚟,我揹俾你睇啦!」

「唔好啦,我驚砸扁你吖,」我笑住搖頭,唔敢真喺挨上去:「砸親你你冧咗落嚟就真喺好笑啦。」但其實,我心入面喺真喺好想咁做。

我一路以嚟都冇拍過拖,呢啲男仔揹住女仔嘅小情趣自然喺冇嘗試過。好老土咁講,我覺得揹呢個行為背後嘅親密,喺好帶到安全感俾女仔,佢寬闊嘅肩膀同背脊好似可以承擔起你嘅所有。女仔都喺要信嗰男仔先至會俾嗰男仔揹起你,因為俾得人揹就好似你可以將一切交托俾揹起你嘅呢個男仔,唔驚佢跌你落嚟,唔驚佢會令你失望咁。所以我對揹呢個動作係有少少特殊嘅情意結咁。

「唔會,你唔可能砸到我,我夠力㗎囉!」細路見我唔信佢就更加堅持,喺佢嘅再三保証之下,我先挨上去,雙手交叉喺佢頸前固定,將我成個人都交咗俾佢。

或者其實咁樣,預示咗我之後嘅沉淪。

細路算喺幾穩陣咁托起咗我,仲揹住我行到幾步㖭。我已經好驚喜同意外,開心咗幾秒好快就怕細路整親叫佢放返我落嚟。喺我哋齊齊撻返落床嗰陣,我忍唔住,捧起咗佢塊面,輕輕錫咗佢一啖。

呢個喺惟數不多,我清醒嗰陣由我主動嘅其中一個親吻。
more
push
agger
唔知點解咁少人睇
冇啦啦live咗
好睇啊,推下,希望多d人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞