【颱風追擊】1822號熱帶氣旋 山竹 MANGKHUT(26W)#21

5001 回覆
352 Like 25 Dislike
咪又係抄鳩大交合
仲等緊你地班好友燈啊
你自己出去感受啦 做咩要人打黎
清你個名點讀
想問呢定個風 幾大機會會直插香港?
希望你啲黑心風膠全家吹落海
Show Blocked User 數已過百

當好多Show Blocked User佢 咁佢就變單機
退稅啊 Ching 工程支出大咗,大條道理派少啲糖
波台鳩真係賤過地底泥
TAF AMD VHHH 150330Z 1503/1606 34010KT 7000 FEW025 SCT045
TX35/1506Z TX30/1606Z TN26/1522Z
TEMPO 1508/1514 02020G30KT 2500 TSRA SHRA FEW010CB SCT020
BECMG 1514/1516 03030KT
TEMPO 1516/1602 06035G45KT 2500 SHRA FEW010CB SCT020
BECMG 1600/1602 08045KT
TEMPO 1602/1606 12055G65KT 1500 +SHRA FEW008 SCT015CB BKN040=

無得飲早茶 lo
終於比我block曬啲撚樣
當堂即刻靜左好多 追post上live亦易好多
唔好再po呢個7頭得唔得呀你條粉皮閪
呢個?
ching做得好
南海可以養到貓5巨獸 係咪可以寫下歷史一頁
喂 咁你唔好引用啦 又洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞