【颱風追擊】1822號熱帶氣旋 山竹 MANGKHUT(26W)#21

5001 回覆
352 Like 25 Dislike
100%同意

呢到好多小朋友

有興趣就去呢到睇, http://bbs.typhoon.org.cn/read.php?tid=78315&fid=79&page=144
咪見佢大陸, 其實好多香港人
你收撚皮啦 係咁喺度嘈 唔撚識睇就返返屋企訓
有班濕鳩煩膠,特別是波台狗,日日口講抄登、兒登
然後一直拖低論壇質素
遠左弱左
游住水賭囉,無衝突
呢位ching轉風向都幾勁
https://lih.kg/739190

唔怪得你轉風向咁勁
原來係風狗
一出左就慢左
山竹(26W)
HKO每小時定位&距離

2200 17.5N 123.5E 1110km(ESE)
2220 T1
2300 17.7N 123.2E N0.2W0.3 1070km(ESE)

0000 17.8N 123.0E N0.1W0.2 1050km(ESE)
0100 17.9N 122.7E N0.1W0.3 1020km(ESE)
0200 18.0N 122.3E N0.1W0.4 970km(ESE)
0300 18.0N 121.9E W0.4 940km(ESE)
0400 18.0N 121.5E W0.4 900km(ESE)
0500 18.0N 121.3E W0.2 880km(ESE)
0600 18.0N 121.1E W0.2 870km(ESE)
0700 18.0N 120.9E W0.2 850km(SE)
0800 18.1N 120.7E N0.1W0.2 830km(SE)
0900 18.1N 120.4E W0.3 800km(SE)
1000 18.2N 120.3E N0.1W0.1 790km(SE)
報下各位block左既數量
我:65個
咁您地可以全部去訓

散了
南海個水溫係咪好低? 咁樣個風一入南海無得再增強? 唔太識 所以問問
死壇?
要度

散了
星期日打風都咁撚關心

準時起身星期一大晴天返工啦
岩岩睇天文台預測路徑偏離左好多
得到番大嶼大果邊掂到
去google 睇下圖,or 第一頁

水溫ok,無問題, 會維持or 輕微增強
我仲去到喎
見每日150個都滿就知有幾多大陸既扮香港人啦
講都唔識講話自己係香港人既好多架
度咩丫,一於係咁啦
平時問8號又唔識

今次星期日又死要話打

風膠真係十大奇怪生物

散了
個度D 人咪即係係連登 / 香討POST 個堆
唔係開心,係等D7頭唔好輕示個風姐⋯人命黎㗎⋯
有冇專家講下點解山竹弱左咁多既?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞