【颱風追擊】1822號熱帶氣旋 山竹 MANGKHUT(26W)#21

5001 回覆
352 Like 25 Dislike
咁你同大媽跳廣場舞有咩分別
係咪開放左個場所畀你就可以唔顧人感受?
你而家唔係畀意見,係搔擾人正常討論
不如你自己諗下咁做幼唔幼稚先啦
同埋雖然我分析話梯度壓力會導致風場擴大
但係一般Tc 由弱變強需要重整同緊縮環流
一句講哂 星期六日打既風都係垃圾
佢地係條撚唱淡

直情係講同事實不符既垃圾

例如個風仲你好強佢地就話散左

完全係擾亂資訊

我地上黎係想睇下個風最新動向,學下野同睇下有咩防災措施可以做

班撚頭就報假料話個風散撚左

依d係唱淡咁簡單?

我地at least 我個人冇話唔想個風減弱,但好撚唔妥你地為左刷存在感係度9 up講同事實不符既垃圾
收到風。天文台要面。繼續扮嚴重
咁快
夠淡友黑心?
你咁撚得閒 去幫你老母接客啦 你老母個閪好忙呀
呢個預咗啦,如果唔係土豆巴堅持,應該好多人都唔再追post
好似反轉咗
總之我兩報mix埋就係尋晚路線 輸咗
啱啱打電話問咗山竹話會行西北北
其實9up分析唱淡,先係最忍唔到既問題

變溫帶氣旋都up得出
唔好意思
我入嚟係想睇吓大家討論個熱帶氣旋發展
問幾時打幾號波、幾時可唔可以做乜、話有李氏力場、屌風膠好串嗰啲,麻煩自己另外開post問好冇呀?
我想追post都畀呢啲留言隔住曬我想睇嘅氣象資訊,感覺好似睇youtube睇幾秒又播一個廣告,好辛苦
風膠好撚惡
平時唔block人,今次真係要block左先得,擾亂曬d正常資訊
你老味,學咩術台呀,咪又係吹水台,熱門入黎
唔撚gur咪自己開wtsapp tg講囉
一係約去金鐘m記開個研討會囉
屌 崩潰哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞