[先睇頭post 再發問] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (7)

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
據悉,已購買已未啟用的相關產品,3HK 亦會一併升級。目前,3HK Docomo 4G 4 日版無限上網卡售約 HK$80、7 日版無限上網卡售約 HK$95、10 日版無限上網卡售約 HK$140。

中移動7日無限

於青森站月台測試結果

入到奧入瀨溪/十和田湖信號跳下跳下
有時無signal
http://www.ais.co.th/roaming/sim2fly/en/

好似無得網上登記,買張機票飛去曼谷搞啦
咁即係咪要blacklist AIS? @幻想達人 , @pace
我都買左中移動7日無限, 黎緊去大阪用. 睇個款係有d 似可以代替之前既Smartone 7日無限. 我盡量試下黎緊用多d data 試下佢.
截至呢一刻無收過代理通知或有客人直接反映
係嘅話我應該會被call爆機
不過如果係真咁佢地個海外市場就完全玩完
我自己試
主要唔係睇時間
而係睇地區
雖然用唔晒 但10日10gb個張係咪無得upgrade?
旺區就睇睇時間
偏遠地區就基本上都係under 5mbps
兵庫縣城崎溫泉 non-peak

我過多兩日就走 我諗我用左under 5gb 試唔到係咪真係無限
你係咪唔識睇中文
我都無收過通知/回報
你用個款, 係咪咁樣? 即係有晒針俾你, 定樣衰好多既包裝?

我想問你收唔到4G果隻sim2fly係咪咁的樣?
門市賣果隻應該同鴨記果隻唔係同一隻…
我諗佢係問門市果隻係咪都有得upgrade
所以我估係無?包裝都唔一樣添…
唔撚是掛, 黎緊要用喎
我都知講緊鴨記個張有得upgrade...
所以我都係問埋門市買個隻姐....咁都唔問得?
我睇個網就話未開卡就有,咁係三買果張會包埋
可能係我唔好彩 買左張會賴野既

AIS 俾我既回覆
我九月去福岡都係勁慢 中移動果張仲快過佢
記唔記得個包裝咩樣?
AIS 最新回覆
好肯定有d 包裝係無register
你係最少第5個人report AIS 長期鎖左係3G.

你記唔記得你包裝係點樣? 因為呢度有另一個人早2日番, 都係用AIS , 不過無問題, 但係佢包裝係包晒電話針咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞