[威士忌12] 若要生活好 勿飲Black Label

676 回覆
30 Like 6 Dislike
有年份 冇表現都係垃圾
臭膠nosing 43abv 但係酒精感多過香味 可以話冇任何可取之處⋯
很想天天喝海鷗
今年冇乜吸引到我,不過去嘅巴打不妨搵夠人買5人飛
新手lm
雖然今年取消VIP 區,但係貴飛早兩個鐘上樓上;根據經驗rare 嘢應該差不多比嗰兩個鐘嘅人消耗得七七八八
Rare Dram,比多五百幾蚊飲四杯
其實又算幾抵

另外好想試支Samaroli Glen Grant,但今年應該去唔到

Go Paris la diu
yes even 信濃屋都任啪
唔知今年會唔會玩寸個場
巴打點睇YouTube果個林一峰?
(咩都唔識 第一次飲係black label )
有料 但係成日賣廣告同比較造作
佢講到冇一枝係唔好飲咁 Johnnie Walker Espresso 果枝都推薦
btw 聽佢講到Omar好似好好飲咁 想買嚟試下 新手飲會唔會唔推薦
賣廣告嘛 唔通即屌唔好飲
omar 其實都算唔差

比起kavalan 真係少伏好多
thanks
巴打們通常格價以邊到為準好?
因為唔想四圍搵車錢都可能係返到,如果啲價唔係差好遠就買左算
其實冇一個格價網概括哂.... 睇你睇乜款ge
普飲款?
請問各位師兄
一支幾年前出嘅12yo威 同近一年先出嘅威 口感氣味會有咩分別?貴$30左右值唔值定其實根本冇咁嘅必要? 老闆話放左幾年酒精感會散啲 本身隻味會出啲
感覺上面寫得唔太通順 po多次
請問各位師兄
一支幾年前出嘅12yo威 相比起今年先出嘅威 口感氣味上會有咩分別?
如果話我用貴$30左右去買幾年前嘅版本 值唔值呢個價?定其實根本冇必要?
老闆話放左幾年 酒精感會散啲 本身隻味會出啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞