F1 2018 意大利站 討論區 (2)

858 回覆
2 Like 7 Dislike
好似蕉隊報串 話部車違規定

不過 Gro 下年好似真係無位
佢可以用錢掟到鹹狗做佢個仔嘅二號車手
我就佩服佢
下,搵二奶一定係小保子 養隻會咬人既狗做咩
依家kimi贏唔到 垃利會唔會宣佈下年係叻叻
季初咁搞法,換人真係唔奇
Sack Sebastian Vettel
意粉佬原本諗住包Q,依家攪到咁,白頭佬賽後應該忙住同班on9解釋一堆無得解嘅問題。
今年冰人有pole,叫做進步左
好撚應棍!

Kimi唔好咁快退
哈斯自己拎黎,
夏休前 FIA話佢地底盤唔合格
叫佢地改 由Spa推到Monza
Monza推到新加坡
Haas都係話唔夠時間整唔切
今站有車隊已經改好,所以咪明正言順DQ
2012果年Vettel 都壞左好多次既。
睇野持平啲
正如咸爺08年拎住部快車都同馬沙鬥到最後一場啦
我都好想知韋少果下甩尾係特登定控唔到
拿,我都唔like Ves太霸道。
但呢次我覺得又未必要罰。
因為如果呢下罰左,咁點解奧地利站佢撞kimi唔洗罰?Ves撞左Kimi拎到優勢
而今場佢係內線,佢係有權拎返條racing line
同樣道理 咸同Vet個case都係差唔多。
但而家罰Ves 5秒係撞人?

都有人講緊呢個問題,點樣撞先要罰
點樣撞就唔會罰?
另外個問題係,平治撞人 無問題
平治比人撞就有問題😂
由上季開始到而家咁都係咁
睇野持平啲
我無話過佢撞Kimi嗰下唔洗罰喎

我唔係唔想有wheel to wheel racing,但問題係Ves揸車個方法太霸道,上次無教訓唔代表今次唔會有喎

Kimi 條胎......爛到咁
技不如人 有咩好講
Anyway 我覺得佢守得幾好😂 主觀覺得
不過罰唔罰個準則有啲奇怪
無爆軚算好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞