F1 2018 意大利站 討論區 (2)

858 回覆
2 Like 7 Dislike
Ham係冇BOT頂住KIMI既情況下
今場一定追唔到
拉利個引擎勁左
今場真係好浪費
應該可以包辦到1 2
係囉係囉,咩都係建基於 vettel讓既大前提底下呀嘛
問題係
咁叫位?
拉利一半已經係路搏上?
咁叫有足夠空間?
唔罰你咸狗咪算好, 講明 內線既車唔可以憑空消失
點樣接近90度轉灣黎避你咸狗?

你呢d中立車迷真係好撚野
佢喺拉利嗰幾年 rb真係快到曉飛
VET沉唔住氣
失覺哂,原來師兄鬥過車咁勁
一架比一架垃撚圾 開季佢仲話we can fight 原來又係伏鳩佢
We can fight (for one race)
其實講到最後咪又係鹹狗有運 得vet spin佢就繼續直去
衰d講句 如果兩個係撞到要一齊pit既話就係得返kimi養生勝利巡遊啦
今年拉利架車起圍勁快,HAM 第一下係t1 過左kimi, kimi 出灣已經可以咬番住HAM 再係第2個S 灣之前過番HAM, 而調轉HAM 跟左咁多個圈都係T1前跟近左,但出第一個S 灣唔夠快比KIMI 拉開左,跟到去第2個S 灣都唔夠近過車,攪到最後kimi 無胎 先係T1 再過到
佢development應該唔多掂
咁多經驗有乜理由10幾年部部都越tune越霉
會唔會玩完一季indycar 再翻去垃利
咪就係話vet無鬼用囉
唔係攬炒就縮哂先啦
除咗有年係垃利陰咗佢
其他年份都真係無謂怪人
睇返條片
睇返Kimi既行車線
用前車kimi既右後尾轆
同Ham既左前頭轆做比較
Vet一定夠位
啲裁判判racing incident跟本就無錯,兩個唔肯讓多啲咪炒埋一齊囉,不過係Ham好彩無事
師兄鬥完車好早啲瞓
聽朝你遲到俾老師罰就唔好
要知道老師唔似FIA
Benz撞人罰對家咁偏袒
你話第53圈爭第一名就上姐
前面仲有KIMI
同埋第一圈
唔好玩LA
FIA又唔一定公平既
不過今次我就BUY FIA

劣改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞