F1 2018 意大利站 討論區 (2)

858 回覆
2 Like 7 Dislike
我覺得果下真係racing incident, 入灣前Ham 已經食左S 灣出灣條內檔線,留左個啱啱好嘅位比VET,但VET 推曬頭,無得避,睇REPLAY 佢無扭右i 落Ham 到,如果呢d wheel to wheel 都要嘈,咁F1 真係不如每人分別做三個lap 拎最快個圈分1 2 3 好過
夠位,縮既咪夠位囉
係囉,公公撞埋韋少到都罰韋少喇
有咩問題啫,都已經無罰Vet

咩料。。。個圖咩事
青春期都未講,學人講屌呀
Vettel係架車有損傷都有上返第5 , 其實都超額完成
30分 , 仲有7場 , 要追可以追到
希望19MAX 係Singapore唔好又玩野
F1 game 嘛
成場車都無屌鳩呢下
係最睇唔過D人
係度不斷話縮就無事
重要話一定夠位
咸部車係T3 快DD
亦都即係未過晒, 係有權FIGHT 佢既行車線
點解可以講到Vettel錯晒
真係唔明咩諗法
乖 天黑啦 早抖啦你
係咪咩賽車會定汽車會 果個

如果你覺得你係拉利迷/vettel fans
請完全封鎖呢個人, 無眼屎乾淨盲
又同邊個嘈 咩都睇唔到
第一圈 , 有53圈比賽
有隊友係前面
S彎 , Ham食左內線
為啖氣有撚用?
大哥啊,第一張圖好明顯HAM 留左一個車位比你入灣,FIA 條例講左留最少一個車位(當架車正常入灣,無甩尾,無推頭),無預你推頭救車d 位。
留名等睇佢攬炒公公同咸狗
Ham果下無事,其實我都覺得verstappen果下都留足位比公公,做咩FIA要罰verstappen姐~解釋下好無 lol
我屌....
其實你地明唔明
我屌鳩你地,話你地咩都建基於係 vettel縮就無事情況底下黎去評論件事
你地明唔明
定喺吐露港渣ofo同人鬥單車呀?
Kimi帶緊頭乾淨氣流,就算咸真係換呔Kimi可以之後1、2個圈換掛...

利申:唔識車
人哋學識車㗎
唔知聽日佢返到學校係咪照屌訓導主任伯母呢
不斷講緊喇
人哋選擇性回應㗎
總之judge無偏幫
拉利唔分一二,笑左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞