F1 2018 意大利站 討論區 (2)

858 回覆
2 Like 7 Dislike
四屆都係靠架火星車
其實兩個四屆咪又係靠部火星車
車手都係零件之一
唔犯錯唔自爆最緊要

人勁爆偈 車勁自爆 咩又係一9樣
篇新聞竟然係講Benz同威記鬥...
威記幾時先醒
兩次都係廢圖自己失誤者。好大機會
Vettel 條line好正常,因為入S形既彎,唔miss apex 條prefect line就係佢禁行⋯⋯ 無問題,你大可話Ham已經攞曬位佢要讓,9百萬個理由所以Ham無問題,FIA唔罰。

但都係入S彎既verstappen 同bottas 單野,verstappen都係係條正常line過S形既彎,而公公就係外檔,明顯太快會miss左個正常入灣線,而一野炒落verstappen道,點解又要罰verstappen先?兩單野,如果第一單唔罰照道理第二單都唔罰呢~而上一個站,公公完賽先被罰5秒,又係一幫到出面既叔作。

LOL FIA你唔比女出場我都算,懶正義,做live仲垃圾過班youtuber,仲要攪依D"霸權"野越來越少人睇都好正路。
其實而家F1 講數據
Vettel德國站自炒, 條胎比廢老磨左一半 無grip
都係原因
當然,而家講 會覺得撐vet
今站 我覺得又係50 50
咸粉淨係敢俾負皮,回應都唔敢
MAX 同BOT 果單嘢,好明顯係BOT 直路食氣流追到同MAX 平頭,MAX 扭左防守多左 碌撞碌喎,成個過程Bot 都係行緊直線,而MAX 就扭向Bot 77果邊,唔明點解有人會講到bot 撞落max 到
果下公公應該係無辜既, 但佢之前做得太公公, 大家唔like佢姐
單圈速度,拉利係最快喎
唔話自己架車廢點顯得自己個人勁?
睇番vettel on board 同kimi 後cam
ham 係留夠位
但Vettel 係行番正常線位
撞果下都未回軚
Vettel 亦無再扭深d
keep 住90 度左右
似係無留意ham 0係外檔上左黎
或者推頭再扭唔到多d
果個彎真係少見0係外檔被過

其實早一個灣已注定Vettel 唔夠貼過kimi
而ham 跟得夠貼
無論Vettel 行外定內
都係俾ham 過硬

馬後砲緊係話Vettel 縮後仲有五十幾個圈部處
但果個千鈞一髮之際
邊有得諗到咁多
Vettel 同ham 都唔係會縮ge 車手
早個排仲滿心歡喜買左 suzuka f1 諗住人一世物一世點都睇下
但最近呢幾場真係失望到震 搞到無咩期待感
Verstappen 一路向左入右邊S彎,點扭呢?在於我角度,依D真係正常入彎線路;而Bottas果個勢過左50mark 先減慢,點都似會miss 個S彎,佢想係外檔禁入除左炒落人地道跟本無第二個選擇。
kimi 贏唔到好可惜
不過佢帶頭clean air 放唔甩真係有問題
上年monte carlo 又係帶頭放唔甩
拉利被fake 都唔係第一次
當年俾reb bull 用webber 引左Alonso 入pit
人地做訪問都要置入式,樣衰到,Tommy 衫都算,訪問時,拎起支monster 作撞一下(而唔會飲落去),拍你左邊,就要將頭拎到右邊show 隻新版Bose 無線耳筒⋯我做廣告都睇到眼都突,男人老狗賣廣告都唔好禁肉酸啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞