F1 2018 意大利站 討論區 (2)

858 回覆
2 Like 7 Dislike
佢嗰句gp2 engine真係名留青史
我講左咩?
你自己有病就睇醫生LA
放過風好似話屌垃利架車廢比人提早炒友
我發覺你地真係唔識睇車
係咪重當正係V8 V10年代?
痴得近可以追?
Vet唔搞kimi, t3就會比ham過
唔守內線,你地又屌鳩佢比咸過,
守左內線,撞左, 你地又屌鳩佢問題
如果vettel hold p2
佢下個lap就會比咸過
因為kimi係佢前面, braking point完成受制於kimi
點守姐?
然後得S2快,S3開頭兩隻灣快
入到去S3尾到S1頭
平治最快, 快拉利0.2
重要有氣流同DRS, 守乜
你地而家講就緊係易 講呀嘛
睇場賽車睇到要屌人老母
入灣之前已經平排,就算唔係失位都要讓一讓啦,咁都仲要護住Vet做乜

上站Martin Brundle講得啱:Some think of the first lap while some think of the 44th lap. 今場仲有52圈咁都要鬥為乜

Btw入灣之前已經過咗頭,咁都唔讓自己攞嚟
見到Toto個樣就作嘔
咁咪lap2 turn 1比佢過
依家夾硬唔比人過咪包尾追過
今年都唔止一次
咁都拎唔到教訓
法國站已經試左次
KIMI都38喇
Championship point ITA前
Ham 231
Vet 214
Kimi 146
分一二好正常姐
Vet 31歲 , 4 time World Championship

位????
ALO d 嘢永遠有好多個版本,我聽過一個版本係拉利工程師屌ALO 話佢年年試車果時話架車惦,無問題,一落場鬥就屌
讓畀你又有所謂, 但次次都自炒, 有撚用咩,
廢圖你走啦, 我要KIMI 好過!
咁都唔算閘位,唔知點先算
冇比較過好難知掂唔掂
只係人地果架更掂
自己試車都唔掂就死啦
如果你想路返Ham , 就一定唔夠位
你如果想收返落第三再等機會
一定足夠位置係無碰撞下過彎
大頭哥除咗喺雷諾,都無邊年唔中伏
咁所叫閘位,咁不如睇WRC 唔好咁勞氣啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞