新垣結衣 (11) 可愛才是最強的形容詞 在可愛面前無條件投降

1001 回覆
171 Like 5 Dislike
gakki
新post留明~ 無敵結衣~ 可愛最高~
召喚閒人巴~
可以開始cap LH對白嗎? 十分期待呢
推薦大家睇生命大躍進
我老婆一人演兩角

有睇
真係學到野

今晚睇
新post留名
留名
http://www.bilibili.com/mobile/video/av7981138.html

紅白一樣既衫同髮型

應該之前錄定嘅,今朝播姐

じゃ
好可愛

痴撚線
唔好咁樣逼死我啦
真係會越黎越鍾意你呀!!
如果日劇都可以好似tbb咁有三十四十集就好 可以見結衣bb耐d
其實成日都有種寂寞既感覺
有時諗下 好似雅人叔同結衣合作過兩次 之後三年都冇再合作 佢地都可能冇聯絡 又諗下逃恥
同星野源如果冇續集 可能一路就變成陌路人 各有忙碌
慢慢大家就會遺忙
唔知大家明唔明我講咩 感覺好悲傷同寂寞

俗語 天下無不散之延宴
有回憶都好好啦
點解可以咁快又新post
堺叔未結婚就好了
如果日劇都可以好似tbb咁有三十四十集就好 可以見結衣bb耐d

咁長實拖到爛晒

咁長做乜,11集岩岩好
已經追哂結衣先訓 一起身就想繼續睇 唔想返工呀!!
我要放工見結衣呀

日劇其中一個魅力就係唔會死唔斷氣
為做而做

想睇結衣耐啲嘅望佢做晨間或大河劇啦
我好想佢做19年大河劇
想問星空巴個drive嘅逃恥2個folder
片源同追新番分別係咪一個有字幕一個無
留名

片源係外掛字幕,追新番係內嵌字幕
決定入坑
麻煩星空巴
lam971201@gmail.com

搭單
ylh0493@gmail.com

片源係外掛字幕,追新番係內嵌字幕

Thx
頂唔順殘体字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞