新垣結衣 (11) 可愛才是最強的形容詞 在可愛面前無條件投降

1001 回覆
171 Like 5 Dislike
個post慢咗好多
啲人嘅結衣毒開始解
等我繼續靜靜咁翻睇lh

已經翻睇LH
毒未解

我果陣係睇完逃恥再睇lh一二季
d毒直頭入晒五臓六腑

lh 冇咩中毒 反而 code blue 我極速狂睇
超靚超當打結衣

code blue真係超靚

btw lh結衣仲多戲份過code blue但code blue主演lh助演

Code Blue 都係助演
山P至係主演
呢套無雙主演
結衣排位上算二番
biubiubiubiu~~~

https://vid.me/3Bqt

做鈴聲
d毒未散過...2刷lh

lh 冇咩中毒 反而 code blue 我極速狂睇
超靚超當打結衣

code blue真係超靚

btw lh結衣仲多戲份過code blue但code blue主演lh助演

Code Blue 都係助演
山P至係主演
呢套無雙主演
結衣排位上算二番

照香港咁睇my boss my hero開始gakki全部都係做女主角
biubiubiubiu~~~

https://vid.me/3Bqt

做鈴聲

可唔可以唔好咁可愛 我受唔住啦
好少睇日劇
開左飛翔黎睇
頭十分鐘已經見到三木同埋今日子個綁架佢嗰個男人
d毒未散過...2刷lh

LH都幾多笑點,定係我笑點低
好少睇日劇
開左飛翔黎睇

三木又做佢上司

一諗起佢就諗起沙織
諗起自己第一次睇LH咁緊張真係好on9
好少睇日劇
開左飛翔黎睇

LH個廢柴律師係逃恥個酒吧老闆
商店街有個老闆係LH第一季某集既證人
好少睇日劇
開左飛翔黎睇

三木同結衣好多同劇
好少睇日劇
開左飛翔黎睇

三木同結衣好多同劇

三木雖然真係好樣衰 但又幾鐘意睇佢
lh2咁少出場好失望
好少睇日劇
開左飛翔黎睇

今日子第四話插整畫框條友果個女仔係MBMH入面其中一個同班既學生
好少睇日劇
開左飛翔黎睇

今日子第四話插整畫框條友果個女仔係MBMH入面其中一個同班既學生

屌我都想講
睇睇下,好多都同結衣合作過
好似套套都有熟人咁
好少睇日劇
開左飛翔黎睇

三木同結衣好多同劇

lh2咁少出場好失望

我鐘意三木多過雅人叔

屌我都想講
好似套套都有熟人咁

第四話個細路

pixiv:60711578

2016年度日本2大毒品

じゃ
好可愛

痴撚線
唔好咁樣逼死我啦
真係會越黎越鍾意你呀!!

有冇中譯

無咩特別 成套只係講gakki點解同入面個女仔fd
同鐘意佢d咩呀 時不時係gakki屋企一齊整野食
個女仔又會彈下結他咁
好想同gakki一齊煮野食

如果我係女仔
應該都會中途轉機

me2

三木同結衣好多同劇

lh2咁少出場好失望

我鐘意三木多過雅人叔

三木以前睇14歲的媽媽同女王教室前傳已經覺得好好戲
好少睇日劇
開左飛翔黎睇

屌我都想講
好似套套都有熟人咁

你唔講我都唔發現添

屌我都想講
好似套套都有熟人咁

你唔講我都唔發現添

好似成日都見到柴九咁

Kuma

所羅門

kawaii BB

其實整走結衣兩個字 就係巴打們既稱呼
好少睇日劇
開左飛翔黎睇

唔怪得咁熟口面
好少睇日劇
開左飛翔黎睇

唔怪得咁熟口面

仲有父女七日變
個大老闆係LH個議員
另一個高層係第一季個維權律師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞