新垣結衣 (11) 可愛才是最強的形容詞 在可愛面前無條件投降

1001 回覆
171 Like 5 Dislike
幾星期前我都唔知點解巴打係咁叫唔好睇全開
跟住google 一 search
仆街仔,渣男
邊個再提皇天擊殺
唔好quote佢啦

agree
可唔可以連個劇名都唔提
影響心情
祝果位巴打爛春袋
https://youtu.be/zegenKZgixs
Gakki d反應
好鐘意好鐘意動物既gakki
Koko chan好得意
Btw好真

想做coco
呢度啲口味咁專制嘅, 話全開好睇都唔得, 惡過共產黨
之後會去一轉日本,巴打們知唔知邊到有得買結衣BB既嘢?
射箭條片真係笑死,評分條友一定係教徒,係其他人射一定唔係計500分
打完仗黎?
結衣B豬
射箭條片真係笑死,評分條友一定係教徒,係其他人射一定唔係計500分

真係high到少少囉

不過結衣射箭真係幾勁
小學果陣宿營射過
覺得好難

真係high到少少囉

結衣射箭個動作好優美

真係high到少少囉

佢仲要問 係咪真係咁計

為左了解有幾難琴日去左玩射箭 果然難 gakki

Gakki 玩好多綜藝遊戲都好勁

天使緊係識射箭

結衣真係好勁 以前中學箭藝學會
初初學成日射中外圈
把弓都幾重下 拉弓都要幾大力
結衣拉到貼面 個動作好標準
麻煩星空巴打add埋我
新手一個 睇完逃恥之後返唔到轉頭
tsey1010@gmail.com
thanks!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞