新垣結衣 (11) 可愛才是最強的形容詞 在可愛面前無條件投降

1001 回覆
171 Like 5 Dislike
尋日同結衣返沖繩探岳父岳母
點知去到老家 離遠見到班台仔
嚇到漏夜返東京
星空巴
drive入面每集飛翔都download唔到
跟足方法都Down唔到
連建立copy 都建立唔到
求救
星空巴
跟足方法都Down唔到
求救

轉瀏覽器試
我是來留名的
星空巴
跟足方法都Down唔到
求救

轉瀏覽器試

等我用IE 試試先 Thanks 巴打
台仔追星好L癲
Payment Info已經send左出街

暫時有六位巴打drop out左
好似有位因為係嗰mail account有問題聯絡唔到我
如果你地其實係join但係唔記得覆的話麻煩盡快email搵我

Send左confirm比你但收唔到payment
GINZA(ギンザ) 2017年 3 月号 雑誌 – 2017/2/10

新垣結衣のロマンス・モード
女優・新垣結衣さんが初登場!
誰からも愛されるガッキーが着こなすロマンス・モード。

有無巴打準備搞團購
依家咁多教徒頂唔頂得住
Google drive 有冇巴打教下我,每次壓縮又耐,開完仲要得字幕 唔通要每條咁dow?
Google drive 有冇巴打教下我,每次壓縮又耐,開完仲要得字幕 唔通要每條咁dow?

我係每次每套都逐集dl

成20gb要壓縮,down完解壓其實仲耐
麻煩少少1個個down
唔洗你搵種仲要google drive極速下載
自己出少少力啦
Payment Info已經send左出街

暫時有六位巴打drop out左
好似有位因為係嗰mail account有問題聯絡唔到我
如果你地其實係join但係唔記得覆的話麻煩盡快email搵我

Send左confirm比你但收唔到payment

email搵我
GINZA(ギンザ) 2017年 3 月号 雑誌 – 2017/2/10

新垣結衣のロマンス・モード
女優・新垣結衣さんが初登場!
誰からも愛されるガッキーが着こなすロマンス・モード。

有無巴打準備搞團購
依家咁多教徒頂唔頂得住

雜誌都有團購

我係每次每套都逐集dl

逐集down啦
唔洗自己上網搵已經好好

我係每次每套都逐集dl

逐集down啦
唔洗自己上網搵已經好好

我未有呢個drive之前
又難搵seed
D seed搵到都死哂
唔洗上網搵真係已經好好
一路睇一路傻笑係咪中左毒

有時睇返自己電話入面save低嘅結衣都會傻笑

有時睇返自己電話入面save低嘅結衣都會傻笑

我有時行街諗起gakki老婆都會傻笑
新人留名
半個禮拜追完逃恥之後中撚咗毒

追美劇都無試過咁癲
新人留名
半個禮拜追完逃恥之後中撚咗毒

追美劇都無試過咁癲

歡迎 呢到大部分人都係咁
月曆係咪只係網上訂購
如果遲d去日本有無邊度可以買到結衣bb既寫真之類既產品
[url]https://www.youtube..../watch?v=SlT9iQzEtpM[/url]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞