新垣結衣 (11) 可愛才是最強的形容詞 在可愛面前無條件投降

1001 回覆
171 Like 5 Dislike

想要多幾張佢戴眼鏡既相
有無巴打有

頭兩張好cute喎 戴眼鏡歪咗

是咁的 今日經過吉之島
諗住去買十六茶 見到有雪肌精灘位
就行左埋去睇下 原來成個系列幾十支野
有個咩最基本套裝都成6舊水
之前真係以係雪肌精係盒野
如果唔知去左問 「唔該 比盒雪肌精我」
個店員一定

前兩日我都以為係咁

攤位呀
雪肌精得化妝水好用

想要多幾張佢戴眼鏡既相
有無巴打有

同屋企人食食下飯大笑左

同屋企人食食下飯大笑左

唔好咁啦

同屋企人食食下飯大笑左

唔好咁啦

想點樣呀
星空巴個google drive點解冇左結衣按腳果段片既
水手服

太屈機啦 根本冇敵
結衣生係而家橋本環奈根本冇位企 咩千年一遇

拎個人類 同天使比

ガッキー根本唔係幾多年一遇
因為個層次根本唔撚同

之前睇過一篇報導,內容係講結衣雖然身材唔係特別好,外表媲美結衣既女星成個日本娛樂圈又大把,但結衣之所以人人都鐘意佢係因為佢清純,唔做作,對人又友善(睇熱情大陸有part個攝影師入左黎流晒大汗,結衣第一時間係遞左張紙巾俾佢),,而且仲有gakki smile加持,可愛度爆燈
相比起其他女星得樣靚&身材,無乜內涵

一句講晒,根本唔同level,無得比

講真身材好呢個世界大撚把喇
又靚又有禮貌把聲又甜
又純
仲要咁撚毒
點可能仲有第二個 以後都唔會有

無錯,睇訪問結衣話佢平時唔多出門,仲話日後要搵體諒佢成日訓教既老公,應該都係宅女

之前睇過一篇報導,內容係講結衣雖然身材唔係特別好,外表媲美結衣既女星成個日本娛樂圈又大把,但結衣之所以人人都鐘意佢係因為佢清純,唔做作,對人又友善(睇熱情大陸有part個攝影師入左黎流晒大汗,結衣第一時間係遞左張紙巾俾佢),,而且仲有gakki smile加持,可愛度爆燈

又靚又有禮貌把聲又甜
又純
仲要咁撚毒

無錯,睇訪問結衣話佢平時唔多出門,仲話日後要搵體諒佢成日訓教既老公,應該都係宅女

銀魂個預告
見到橋本真係自曝其短得好緊要
我係真心希望佢搵到個好男人結婚
始終佢一直都咁嚮往結婚生仔
佢幸福最重要

咁我哋集氣希望佢搵到個好男人 又體貼 肯縱容佢做宅女成日瞓覺 又唔花心 又唔大男人
一定一定要幸福

我會令到佢幸福 放心

集氣

又靚又有禮貌把聲又甜
又純
仲要咁撚毒

銀魂個預告
見到橋本真係自曝其短得好緊要

完全唔係個皮
an機lihkg係咪未可以轉wallpaper
個外置hard disk放左結衣啲野入去之後好似靚左咁 要買番個套俾個hard disk
《新垣結衣X松本潤 Myojo 2009年7月號》
https://docs.google.com/document/d/11sZwVFyk3TnSxWiOy-ywKxnH-KQCYAMr_BFYJiVK2Eg/edit?usp=sharing

《新垣結衣 月刊旅色2016年12月號 台灣中文版》(電子書)
https://docs.google.com/document/d/1JKZUPGmZgRUe7paRdq2xZB-oFunSLoIlHPu2p2KzRoU/edit?usp=sharing

星空巴

無法讀取
https://docs.google.com/document/d/11sZwVFyk3TnSxWiOy-ywKxnH-KQCYAMr_BFYJiVK2Eg/edit?usp=sharing

《新垣結衣 月刊旅色2016年12月號 台灣中文版》(電子書)
https://docs.google.com/document/d/1JKZUPGmZgRUe7paRdq2xZB-oFunSLoIlHPu2p2KzRoU/edit?usp=sharing

星空巴

無法讀取

第一條link開唔到
水手服

太屈機啦 根本冇敵

拎個人類 同天使比

因為個層次根本唔撚同 [/quote]

一句講晒,根本唔同level,無得比[/quote]
真係唔覺比美佢大把
由期係佢屬於可愛同靚兼備呢一系
仲有邊個日星?
全盛期長澤囉
堀北真希同戶田都差一皮
其他你話北川景子呢 d 又屬於唔同屬性
好靚既model 類又冇可愛既特質
亦好難有佢個種觀眾緣親和力
仲有笑容邊個比得上 仲有佢既清純氣質[/quote]
呢個真,結衣一定係清純王者
其他唔係唔靚,好似石原咁Sexy結衣一定唔夠黎,但係gakki smile 先係無得比較
水手服

太屈機啦 根本冇敵

拎個人類 同天使比

因為個層次根本唔撚同

真係唔覺比美佢大把
仲有邊個日星?
全盛期長澤囉
堀北真希同戶田都差一皮
仲有笑容邊個比得上 仲有佢既清純氣質

靚唔靚其實好主觀,好似近排成日俾人拎黎同結衣比既石原聰美,實有D人話石原靚過結衣(利申一定係結衣 ),但係論可愛程度同氣質結衣一定完爆其他女星
全盛時期長澤係可以同結衣一戰
不過好可惜結衣日日都係全盛時期
所以都係結衣赢

星空巴

無法讀取

第一條link開唔到

搞左

咁細個就肥成咁 又成個梁烈唯咁 再唔減實走曬樣

真係唔覺比美佢大把
仲有邊個日星?
全盛期長澤囉
堀北真希同戶田都差一皮
仲有笑容邊個比得上 仲有佢既清純氣質

靚唔靚其實好主觀,好似近排成日俾人拎黎同結衣比既石原聰美,實有D人話石原靚過結衣(利申一定係結衣 ),但係論可愛程度同氣質結衣一定完爆其他女星
全盛時期長澤係可以同結衣一戰
不過好可惜結衣日日都係全盛時期
所以都係結衣赢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞