新垣結衣 (11) 可愛才是最強的形容詞 在可愛面前無條件投降

1001 回覆
171 Like 5 Dislike

咩黎 好正

好年輕 好少女
尋日一日睇哂飛翔公關室
結衣bb 真係咩造型都咁靚

5日瘋狂睇哂 逃恥今日子飛翔
巴打認為睇 code blue 先 定 legal high 先

我都係呢幾套先 第四套係父女

始終睇慣左近年嗰d 個樣成熟d正d 反而覺得青春嗰d冇咁正

又或者可能化妝技術好左 電視高清d 近年嗰幾套感覺真係唔同d

我反而覺得黑長直先最正
不過有一個重點係要遮耳仔,結衣隻耳仔應該算係最唔靚嘅部分,耳有少少兜同大,同佢個公仔樣唔太夾

逃恥個造型世界第一
btw 睇睇下父女雙馬尾都好靚
好似返左去中學時代中文堂咁,憑漢字估下個意思

勁過估文言文 文言文都叫可能睇前文後理 但漢字前後可能係一大段日文點睇

Btw 結衣提升人睇文言文能力

又或者可能化妝技術好左 電視高清d 近年嗰幾套感覺真係唔同d

我反而覺得黑長直先最正
不過有一個重點係要遮耳仔,結衣隻耳仔應該算係最唔靚嘅部分,耳有少少兜同大,同佢個公仔樣唔太夾

逃恥個造型世界第一

MBMH小光都係孖辮
又一半post啦
差唔多又刷完LH
S2好真係好放

呢張笑到痴線

球證、旁證、足協、足總、足委,全部都係我既人,點同我打呀。。。

屌張圖

btw 徵求下post topic
Share?!
好青春
岩岩係街見到有雪肌精巴士
鳩跑追左幾條街
好青春
鳩跑追左幾條街

巴打走火入魔
好青春
鳩跑追左幾條街

巴打走火入魔

又一個狂熱教徒
好青春
鳩跑追左幾條街

見到化妝品店即刻走去睇下有冇kose 單位見唔見到雪肌精

有次衝動想買黎支持下
但唔識分邊隻打邊隻同有咩用
好青春
鳩跑追左幾條街

有次衝動想買黎支持下

穩陣嘅問佢有無普通潔面用
話聽朋友講男仔都啱
佢地就會介紹返俾你

我反而覺得黑長直先最正

逃恥個造型世界第一

smile 個雙馬尾仲正
可惜好多人唔鍾意個劇情
好青春
鳩跑追左幾條街

有次衝動想買黎支持下

穩陣嘅問佢有無普通潔面用
話聽朋友講男仔都啱
佢地就會介紹返俾你

毒撚都係買下朱古力食算

我反而覺得黑長直先最正

逃恥個造型世界第一

smile 個雙馬尾仲正
可惜好多人唔鍾意個劇情

未睇
重睇完lh應該睇cb先
一月都未完,衝咁快點頂到三月
部電腦唔夠位放哂咁多套結衣bb, 所以聖人mode del 哂d av
全靠結衣bb 令我戒J 成功
大家有無用緊結衣既手機/電腦wallpaper
可唔可以share

在《#逃げ恥》中飾演美栗爸爸的 #宇梶剛士 表示 Gakki 是一個「有著普通價值觀的人,普通感覺的人」。

https://www.facebook.com/ricgrady5566/

Gakki呢排成日喺其他藝人d訪問度出現
legal high sp 成11GB 你地點down 架
我次次都download 到一半話斷 又無得resume
部電腦唔夠位放哂咁多套結衣bb, 所以聖人mode del 哂d av

我其實想買埋外置hard disk黎擺結衣bb啲野
legal high sp 成11GB 你地點down 架
我次次都download 到一半話斷 又無得resume

用chrome就咁down
1xmb/s好快down完

我其實想買埋外置hard disk黎擺結衣bb啲野

幾百蚊一個1tb點解唔買
你到時鍾意down齊晒720同1080都得
尋日一日睇哂飛翔公關室
結衣bb 真係咩造型都咁靚

5日瘋狂睇哂 逃恥今日子飛翔
巴打認為睇 code blue 先 定 legal high 先

我都係呢幾套先 第四套係父女

睇完lh 比雅人叔吸引左去睇半澤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞